Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Úplně nahá Beyoncé: Na obálce časopisu se oblékla jen do třpytek!

11. července 2013 | 17:00

Beyoncé se toho vážně nebojí! Jedenatřicetiletá zpěvačka zdobí titulní stranu módního magazínu Flaunt zcela odhalená - až na záplavku třpytek, která pokrývá její legendární křivky. Výsledný efekt? Dokonalý.

Fotografie od Tonyho Durana, které doprovázejí rozhovor v aktuálním čísle časopisu, jsou ve skutečnosti už dva roky staré. Nejspíš ale nemusíme dodávat, že Beyoncé byla krásná tehdy a je krásná i teď - a to v mezičase stihla porodit dceru Blue Ivy (1,5 roku).

Co se týče časopisu Flaunt, zpěvačka se v něm odhalila nejen doslova, ale i obrazně. V rozhovoru mimo jiné uvedla, že jí lichotí být současnou gay ikonou, a navázat tak na tradici svých kolegyň Cher, Madonny nebo Barbry Streisand: "Lichotí mi být ve společnosti tak skvělých žen," prohlásila diplomatka Beyoncé.

"Myslím, že gayům se na nás líbí to, že jsme odvážné, nebojíme se dávat najevo lásku, ale ani předvést svou sílu a sexualitu," dodala "Queen Bey", jak jí její oddaní fanoušci přezdívají. A kdo je naopak jejím idolem? Prý nikdo jiný než její manžel, populární rapper Jay-Z. Ostatně i silné ženy bývají zamilované až po uši...

Krásná zpěvačka se nechala vyfotit zahalená jen do vrstvy třpytek.
Autor: profimedia.cz

Autor: mab