Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy babička: Goldie Hawn táhne na 70. Tělo má jako dvacítka!

10. července 2013 | 16:30

Letos oslaví své osmašedesáté narozeniny, přestože na to absolutně nevypadá. Čím to, že s grácií popírá svůj věk? Může za to láska, nebo plastické operace?

Uchvátila antickou róbou

Na charitativní akci tenisty Novaka Djokoviče v Londýně dorazila Goldie Hawn v nádherné, bílo-zlatavé róbě v antickém střihu. Šaty s motivem perel hvězdě moc slušely a doplňků bylo v tomto případě netřeba. Stylově třpytivé psaníčko a zlaté lodičky s otevřenou špičkou zvolila skvěle.

Jejím největším triumfem je ale její nezaměnitelný úsměv, kterým oslňovala všechny přítomné. Zblízka je ale vidět, že Goldie její věk neúprosně dohání. Svým šarmem, kterého má na rozdávání, si nějaké ty vrásky i povislou kůži absolutně vyžehlí. Ale v čem je její tajemství mladistvého vzhledu?

Láska dělá divy?

Možná za její dokonalý vzhled může spokojené manželství. Sympatická umělkyně totiž od roku 1984 žije s hercem Kurtem Russelem. Příští rok tedy oslaví krásné třicetileté výročí!

Z prvního manželství, které trvalo pouhé čtyři roky má dceru a syna. A jablko nepadlo daleko od stromu. Talentovaná a velmi úspěšná herečka Kate Hudson jako by matce z oka vypadla, je už maminkou dvou dětí.

Goldie a její dcera Kate Hudson
Autor: ČTK, Profimedia.cz

Syn Oliver Hudson se také živí jako herec, ale bohužel ho jeho krásnější sestra lehce zastínila. Každopádně si oba sourozenci mohou gratulovat. Díky matčiným genům budou vypadat senzačně i sedmdesáti!

Autor: ema