Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nahá je krásná! Nestárnoucí Helena Christensen (44) ukázala vše

15. července 2013 | 15:27

Pořád na to má! Dánské topmodelce Heleně Christensen pomalu táhne na padesát, ale stále má dokonalé tělo, které by jí mohla závidět nejedna šestnáctka. Teď odhalila nejen božské křivky, ale i svůj byt.

"Ve svých čtyřiačtyřiceti se cítím skvěle," prohlašuje Helena a my se jí vůbec nedivíme. S takovýmhle tělem se totiž ani jinak cítit nemůže.

Pevná prsa, ploché bříško, po celulitidě ani stopy. Při pohledu na její dokonalé křivky lze jen těžko uvěřit, že od doby, kdy byla hvězdou přehlídkových mol po boku Naomi Campbell, Cindy Crawford, Evy Herzigové nebo třeba Lindy Evangelisty, uběhlo už pěkných pár let.

Přesto by tahle kráska mohla směle konkurovat o generaci mladším modelkám. Snímky, které nafotila s fotografem Gregory Derkennem na různých místech svého newyorského apartmá, vám doslova vyrazí dech. A to ani nepotřebovala stylistu. Na sobě totiž měla jen prádlo a hadříky ze svého šatníku.

Modelka Helena Christensen má dokonalé tělo.
Autor: reprofoto FutureClaw Magazine

"Bylo zajímavé moci si vzít na focení své vlastní oblečení. Mám ve zvyku nosit kousky, které nemusí nutně jít tak dobře dohromady. Mám ráda, když styl není na první pohled zřejmý. Vždycky si obleču něco pohodlného a zkombinuju to s něčím nepředvídatelným a podivným. Možná, že by styl neměl být někým striktně dán, možná bysme se měli řídit citem," prozradila Helena.

Na jednom ze snímků je modelka dokonce úplně nahá, na jiném má na sobě jen vlastní podprsenku značky La Perla a klín zakrývá malou černou porcelánovou labutí. Na dalším má pro změnu na sobě pouze vysoké stahovací kalhotky a k zakrytí svých plných vnadů používá jen ruce.

Modelka Helena Christensen má dokonalé tělo.
Autor: reprofoto FutureClaw Magazine