Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zapomněla kalhotky!? Nestyda Selena Gomez zpívala naostro

4. července 2013 | 11:33

Temperamentní brunetka Selena Gomez (20) se zřejmě nestydí. Na pódiu to rozjela a ukázala možná víc, než sama chtěla. Odvážný outfit odhalil absenci spodního prádla, i "špíčky" na bocích.

Tahle dětská hvězdička se stala známou díky televiznímu kanálu Disney. Dnes je oblíbenou zpěvačkou teenagerů a navíc hodlá zakotvit u filmu. A její hvězda strmě stoupá vzhůru.

Jako speciální hudební host na narozeninové párty rádia 103.3 AMP se tentokrát odvázala možná víc, než sama chtěla. V odvážném outfitu, který víc odhaloval, než ukrýval, vášnivě "poskakovala" před rozjásanými fanoušky po pódiu a nechávala se unést hudbou.

Temperamentní brunetka to na pódiu rozjela!
Autor: profimedia.cz
Už na první pohled bylo zřejmé, že si se spodním prádlem nemusela příliš lámat hlavu. Holá záda v atypických šatech jasně dokazovala, že si hvězda vyšla naostro.

Jaké však bylo překvapení přítomných diváků, když se nebezpečně vysoký přední rozparek dlouhé sukně během vystoupení rozevřel a odhalil kypré nožky a zpěvaččin rozkrok.

V hledišti to hlasitě zašumělo... Má kalhotky, nebo nemá?, napadalo každého okamžitě. Ke kompromitujícímu faux pas však nakonec nedošlo. Selena totiž na sobě měla kalhotky tělové barvy.

Spíše než zpěvem je tahle popová hvězdičká známá svým vztahem s populárním idolem dospívajících dívek, kanadským zpěvákem Justinem Bieberem (19). Ten už je ale minulostí. I když se o jejich rozchodu spekulovalo víckrát, v únoru tohoto roku ho Justin potvrdil.