Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Beyoncé se vyprsila, Rihanna přišla naostro

5. května 2011 | 12:55

FOTO: Na pondělní akci v Metropolitním muzeu umění v New Yorku se v nádherných róbách předvedly stovky celebrit. Nejvíc zaujaly ty, které neskrývaly své přednosti.

Snad nejkrásnější z nich bezesporu byly zpěvačky Beyoncé (29) a Rihanna (23), které obě stylově oblékly dramatickou černou. I ty přišly uctít památku módního návrháře Alexandra McQueena, který před čtrnácti měsíci spáchal ve svém londýnském bytě sebevraždu. Na jeho počest byla ve středu právě v Metropolitním muzeu umění otevřena výstava jeho tvorby s názvem 'Savage Beauty'.

Krásné, ale nepraktické

Jako skvostná mořská panna vypadala v těsných černých šatech od známého italského návrháře Emilia Pucciho nádherně štíhlá Beyoncé. Róba vyšívaná zlatou nití a pošitá flitry upoutala pozornost všech. Rozruch vzbudila i zpěvaččina ňadra, dmoucí se z atypického výstřihu překrásných šatů.

Beyoncé
Autor: Reuters

Ty však byly zároveň asi těmi nejnepraktičnějšími šaty večera. Jejich střih totiž zpěvačce neumožňoval téměř jakýkoliv pohyb. Ještě že ji doprovázel její manžel, rapper Jay-Z, který jí byl doslova velkou oporou. Ani jeho svalnatá ruka však nestačila, když Beyoncé chtěla vyjít vzhůru po schodech. Na pomoc musel přiskočit ještě asistent. A i když se na všechny strany úsměvy rozdávající hvězda pokusila nadechnout, vypadalo to, že látka nápor zvedajícího se hrudníku nevydrží.

Model s puncem exhibicionismu

I zpěvačka Rihanna oslnila. V rafinovaných černých krajkových šatech s vlečkou, s dlouhými rudými vlasy spletenými do copu a střevíčky od Christiana Louboutina na nohou vypadala jako bohyně. Při pohledu zprava se však přítomným mužům zatajil dech a orosilo čelo. Pod nádhernou róbu z černé krajky od návrhářky Stelly McCartney totiž kráska neoblékla prádlo a všem předvedla svůj sexy zadeček.

Zpěvačka Rihanna
Autor: ČTK, EPA

Zřejmě se chtěla pochlubit svou bezchybnou postavou. Nedávno totiž v rozhovoru pro americkou verzi časopisu Vogue prohlásila, že je se svojí postavou nejspokojenější, jak kdy v životě byla. I ona však měla s šaty malý problém. Vlečku si několikrát přišlápla a při chůzi po schodech se jí dokonce zapletla mezi nohy. Naštěstí vše dobře dopadlo.