Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Cindy Crawford ukázala svou první titulku! Je krásná už třicet let

10. června 2013 | 14:30

Za svou kariéru modelky už zdobila ne desítky, ale stovky obálek časopisů. Teď ale Cindy Crawford (45) se svými fanoušky sdílela tu úplně první - z roku 1982. Už tehdy byla neodolatelná!

"Moje úplně první titulka ze střední školy v DeKalb, která se fotila u mého kluka na dvoře... Věřte mi, že jsem tehdy neměla tušení, jak daleko to jednou zajde," napsala supermodelka k fotografii, kterou sdílela na svém Twitteru.

Její šestnáctileté já se na nás usmívá z nekvalitního snímku na obálce laciného studentského oběžníku. Tak takhle vypadaly začátky legendy, která se později objevila v nespočtu módních editorialů a na titulních stranách prestižních magazínů, jako je Vogue, W, Elle, Harper's Bazaar nebo People...

Dnes už je život Cindy, která v 80. a letech dobyla svět kombinací krásy, drzosti a charizmatického vystupování, daleko klidnější. Na Twitteru se popisuje jako "máma, byznysmenka a modelka (v různém pořadí)" a jako své zvláštní schopnosti uvádí pečení koláčů, loupání kukuřice a hraní bowlingu.

Úplně první titulka Cindy pochází z roku 1982.
Autor: Twitter


Autor: mab