Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kerestešová z Vyprávěj: Jedla jsem polévku z lidské placenty!

10. června 2013 | 15:30

To byste do krásné herečky neřekli. I když Andrea Kerestešová (28) vypadá křehce, je to dobrodružka, která během svých cest po exotických zemích ochutnala nejednu místní specialitu.

"Ochutnala jsem i polévku ze ženské placenty. To byl zatím můj největší úlet," prozradila sexy herečka v Luftshow Jakuba Koháka, kterou už zítra odvysílá televize Óčko.

Na některé z místních specialit ale ani ona neměla žaludek. "V Číně jsou například restaurace, kde připravují jen penisy zvířat. To jsem ale nedala, přišlo mi to strašně odporné," svěřila se.

Zvířecí genitálie jsou ale podle ní skutečně účinné na mužské poruchy, na potenci. "A například býčí koule jsou pro ženy skvělým prostředkem proti vráskám," dodala Andrea.

Ta na "vlastní pěst" procestovala už velkou část Afriky i Asie. A spíš než luxus tam vyhledávaly místní prostředí. "S kamarádkou jsme cestovaly jen s batohy a až na místě jsme si našly ubytování," řekla Andrea.

V kamerunském pralese dokonce pomáhala domorodým kuchařkám připravit oběd. Mačetou škrábala lebku antilopy a také oční důlky. Hotovou polévku ale neochutnala, zůstala radši u klobásy, kterou měla v batohu.

…. a pak po důsledném prozkoumání lebky se pouští do škrábání…
Autor: Foto archiv Blesku, reprofoto Na vlastní kůži