Sobota 11. května 2024
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác
Polojasno 19°C

Robert Pattinson slaví 27. narozeniny: Tyhle krásky už prošly jeho postelí!

Čím ho asi dnes překvapí přítelkyně Kristen Stewart?
13. května 2013 | 18:30

...i když musíme dodat, že většina z nich jen tou filmovou. Nic to ovšem nemění na jeho pověsti lamače dívčích srdcí. Fanynky ho milují zejména díky roli Edwarda v sérii Stmívání, herecké kolegyně si ho hýčkají a nám nezbývá než mu do dalších let popřát ještě víc sex-appealu.

Nutno dodat, že Robert se před kamerou nestydí a sází doslova jednu milostnou scénu za druhou. Tohle jsou některé z krásných hereček, se kterými si užíval na plátně - a někdy i mimo něj:

Reese Witherspoon (37)

Cirkusovou krasojezdkyni Reese ve filmu Voda pro slony (2011) sváděl Robert coby mladý idealistický veterinář. Náš názor: Romantika na entou.

...
Autor: profimedia.cz

Emilie de Ravin (31)

V romantickém dramatu Nezapomeň na mě (2010) se rebelující mladík Robert osudově zamiloval do nespoutané Emilie. Nouze nebyla ani o vraždy. Náš názor: Páreček k zulíbání.

...
Autor: profimedia.cz

Christina Ricci (33)

Vyhlášeného pařížského svůdníka si zahrál ve filmu Miláček (2012) podle knihy Guy de Maupassanta. Díky Clotildě (Christina Ricci) se dostal do vyšší společnosti...

...
Autor: profimedia.cz

Uma Thurman (43)

...jen aby jí začal zahýbat se starší Madeleine (Uma Thurman). Tím ovšem výčet jeho aférek nekončí. Náš názor: Domů ho nechceme.

...
Autor: profimedia.cz

Patricia McKenzie (26)

Ve sci-fi Cosmopolis (2012) se v roli miliardáře dostal během jednoho dne na dno - ale aspoň si stihl užít s krásnou Patricií, a dokonce s Juliette Binoche (49). Náš názor: Tučné konto táhne.

...
Autor: profimedia.cz

Kristen Stewart (23)

Se svou upíří milenkou ze ságy Stmívání (2008-2012) tvoří pár i ve skutečnosti. Sice se už několikrát rozešli, ale Robertovy narozeniny oslaví stoprocentně spolu! Náš názor: Italská domácnost.

Čím ho asi dnes překvapí přítelkyně Kristen Stewart?
Autor: profimedia.cz

Autor: mab