Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co se šeptá: Kdo si zahraje v erotickém filmu 50 odstínů šedi?

16. dubna 2013 | 07:00

VIDEO: Je mladá a krásná. Ale také neskutečně naivní. O roli sexuální otrokyně Anastasie Steel usiluje hned několik slavných hvězd. Která z nich si však nakonec ve filmovém zpracování "pornografického" bestselleru zahraje?

Erotikou a smyslností nabitý příběh nevinné naivní studentky literatury Anastasie Steel, která se stane sexuální otrokyní mladého a krásného milionáře se sadomasochistickými sklony, vyvolal celosvětové šílenství. A stejné teď vyvolávají spekulace o tom, kdo si vlastně Anastasii ve filmovém zpracování zahraje.

Studia Universal Pictures a Focus Features oznámila, že se Padesát odstínů šedi bude promítat už příští rok v létě. Na internetu se záhy objevilo hned několik neoficiálních trailerů k připravovanému filmu.

Anketa
Koho byste nejraději viděli v roli submisivní studentky Anastasie Steel?
Milu Kunis
17 %
Kirsten Stewart
8 %
Emmu Watson
13 %
Alexis Bledel
55 %
Ninu Dobrev
5 %
Jennifer Lawrence
3 %
Hlasovalo: 6252 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!
Hlavní hrdinka je však pokaždé jiná. Spekulace o tom, kdo nakonec skutečně ztvární nepolíbenou Anastasii, proto stále nekončí. Bude to Alexis Bledel (31) alias Rory ze seriálu Gilmorova děvčat, nejvíc sexy žena světa Mila Kunis (29), šprtka Hermiona z Harryho Pottera Emma Watson (22) nebo hrdinka upíří ságy Kristen Stewart (23)?

Kdo ví! Obě filmová studia zatím úspěšně mlží. Konkrétní jména herců, kteří ztvární milenecký pár, úzkostlivě tají.

Posuďte proto sami, jak by se vám ve filmové adaptaci erotického bestselleru se svýma nebesky modrýma nevinnýma očima líbila třeba právě nestárnoucí Alexis Bledel.

Dali byste snad raději přednost smyslné herečce Mile Kunis, která je z Padesáti odstínů šedi úplně nadšená a roli hlavní aktérky by si moc přála získat? "Myslím si, že bych si to vážně užila," svěřila se dokonce Mila magazínu The Sun.

Nebo byste v roli Anastasie chtěli vidět mladičkou Emmu Watson, která však prostřednictvím svého účtu na Twitteru fanouškům sdělila, že ona sama nemá sebemenší zájem jakkoliv se na předmětném filmu podílet?