Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poznáte sexy idola? Po rozchodu přibral pár kilo a nosí plnovous!

Poznáte herce, který byl ještě před pár měsíci idolem dívek a žen po celém světě?
21. října 2013 | 13:30

Z bouřlivého rozchodu se svou hereckou kolegyní se vzpamatovával poměrně dlouho. Pak si našel novou přítelkyni, se kterou byl opět šťastný a spokojený. Modelka Dylan Penn se ovšem bála o ztrátu svého soukromí, a tak se mladý pár po pár měsících randění rozešel. Už víte, o kterou hereckou hvězdu se jedná?

Slavný upír

Slavný herec z upírské ságy Twilight (Stmívání) chodil tři roky se svou hereckou kolegyní Kristen Stewart. Na stříbrném plátně je nerozdělila ani smrt, ale ve skutečnosti měli doma pořádně rušno.

Vše odstartoval Kristenin zkrat, když podlehla kouzlu ženatého režiséra Ruperta Sanderse. Tehdy se Robert s nevěrnou přítelkyní rozešel a stáhl se do ústraní.

Po několika týdnech odloučení se mladý pár dal opět dohromady. Naneštěstí to nemělo dlouhé trvání a došlo opět na rozchod. Tentokrát definitivní.

Nová přítelkyně

Rány z bolestivého rozchodu pomohla Robertovi zahojit až modelka Dylan Penn, do které se slavný herec bezhlavě zamiloval během několika okamžiků. Dcera oskarového herce Seana Penna se po třech měsících vztahu zalekla popularity a vycouvala. Robert se nechal slyšet, že se příliš bála ztráty svého soukromí.

Další rozchod

Ztroskotání vztahu, do kterého Robert vkládal naděje, nese poměrně těžce. Přejídá se a nedbá na svůj vzhled. Nedávno ho zachytili fotografové a do sexy idola měl opravdu daleko. Doufejme, že se brzy objeví ta pravá žena, která ho opět dostane do formy.

...
Autor: profimedia.cz