Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Drby ze světa celebrit: Kdo má plastiku a kdo končí s kariérou?

Co všechno o celebritách koluje za fámy a co je vlastně pravda?
18. března 2013 | 14:00

Také už jste slyšeli, že Kylie Minogue nebo Adele končí se zpěvem? My jsme pátrali kolik je na těchto fámách pravdy.

Tajemná vévodkyně Kate
Od královské svatby prince Williama a Kate, se objevilo nespočet fám o požehnaném stavu vévodkyně Kate (30), o následných potratech i o tom, že díky zdravotním problémům vlastně vůbec nemůže počnout. Poslední fámou z královského paláce pak bylo to, že Kate čeká dvojčata.

Nakonec se ale přeci jen poštěstilo a krásná vévodkyně je opravdu v očekávání svého prvního potomka a podle zaručených informací si ranní nevolnosti léčí díky hypnóza, což potvrdila její kamarádka Jessica Hayová.

Kylie Minogue v rudých šatech na filmovém festivalu v Cannes
Autor: EPA, Reuters, ČTK
Kylie Minogue končí se zpěvem
Oblíbená australská zpěvačka Kylie Minogue (45) se rozhodla ukončit svoji hvězdnou kariéru? Tuto fámu se rozhodla vyvrátit na svém Twitteru sama zpěvačka, která se se zpěvem rozhodně seknout nechystá, jen si chce dát malou pauzu po odchodu svého manažera a v mezičase se chce začít věnovat herectví.

To ji nadchlo po tom, co zahrála ve francouzsko-německé bizarní komedii Holy Motors a americkém hororovém dramatu Jack a Diane. Letos se pak hodlá představit v romantickém snímku "Walking On Sunshine".

Odchod ze záře reflektorů není jedinou fámou, která pětačtyřicetiletou zpěvačku provází. Často se totiž stává terčem útoků na svou bezchybnou postavu, kterou mnozí přisuzují skvělé práci plastických chirurgů. Přestože, letos na začátku roku uvedla v rozhovoru pro britskou Elle, že se plastické zákroky neodsuzuje, zatím vždycky dokázala přesvědčivě vyvrátit jakékoliv své vylepšení.

Adele si potrpí na elegantci a perfektně upravený vzhled.
Autor: profimedia.cz
Adele vdaná a na odpočinku
Co se týče pěvecké pauzy, tahle fáma neminula ani zpěvačku Adele (24), která si podle  informací měla naordinovat pětiletou pauzu od hudby. Tuto kachnu však britská zpěvačka na internetu vyvrátila se slovy "Mám teď pár dní volna, pak budou tady doma Brit Awards a poté mířím rovnou do studia. Boyyahh! Pět let? Spíš pět dní!"

Loni v srpnu však na účet zpěvačky kolovala i fáma, že se prý  vdala za otce svého dítěte. Spekulace vyvstaly poté, co se v americkém magazínu Life & Style objevila její fotka se zlatým prstýnkem na prsteníčku. Adele ovšem zasáhla a na sociální síti Twitter důrazně ujasnila ,,Nejsem vdaná… Zzzzzzz“.

Více se dozvíte v pořadu Pravdivé příběhy, který aktuálně běží na televizi Spektrum.