Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Paris Hilton: Dá příteli k Valentýnu jen plyšáka?

11. února 2013 | 07:00

Zdá se, že Paris Hilton na svém zajíčkovi šetří! Na nákup valentýnských dárků se slavná dědička a španělský model River Viiperi vydali do obchodu s levnými suvenýry. Že by jim ke štěstí stačila láska?

Říká se, že si Paris (31) svého o deset let mladšího přítele pořádně rozmazluje. Valentýn u známého páru ale asi moc bohatý nebude. Paris a River byli spatřeni v losangeleském obchodě s drobnými suvenýry, kde s předstihem nakupovali valentýnské dárečky.

Poslední dobou je vídáme jedině ruku v ruce a ani sobotní ráno nebylo výjimkou. Oba přímo zářili - a to i přesto, že den předtím pařili do ranních hodin v losangeleském klubu Avalon. River navíc ze své přítelkyně nemohl spustit oči ani ruce.

Paris to v růžových retro šatech a s tematickým náhrdelníkem ve tvaru srdce neobyčejně slušelo. Spolu se svým mladičkým partnerem si prohlížela samolepky, přáníčka a sáhla i do regálu s plyšovými hračkami. Letošní Valentýn bude očividně skromný...

Skoro to vypadá, že snovému páru ke spokojenosti stačí jenom to, že mají jeden druhého. Jestli to tak opravdu je, nezbývá nám než gratulovat!

Autor: mab