Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Katie Holmes rozvod sluší: Vytahané svetry vyměnila za koženou minisukni!

5. října 2012 | 07:19

Oblíbená herečka, dříve vídaná ve vytahaných svetrech s mastnými vlasy a poďobaným obličejem, byla tento týden vyfocena v ulicích New Yorku v kožené mini a pestrým žlutým svetříkem. Jaktože je najednou tak sexy? Je v tom nějaký muž?

Ne! Je v tom rozvod. Třiatřicetiletá herečka Katie Holmes se po ulicích New Yorku procházela v krátké, černé kožené sukni! Tato informace rozrušila snad všechny papparazi v Americe. Jak je možné, že se herečka najednou obléká tak sexy? Může za to nějaký milenec?

Bohužel pro nás, ne. Maminka nejrozmazlenějšího dítěte showbyznysu, šestileté Suri Cruise, jednoduše vyrazila sama. Za její módní změnou nestojí nikdo a nic jiného, než svoboda! Katie se s dcerou nedávno odstěhovala od bývalého partnera Toma Cruise, se kterým se momentálně rozvádí.

Hvězda seriálu Dawsonův Svět vsadila na jisotu. Na obyčejné bílé tričko oblékla hořčicově žlutý svetřík s kontrastně bílými knoflíky. 

K černé kožené sukni si vzala stejnobarevné silonky a lodičky na jehlovém podpatku. Celek nezapomněla doladit velkou koženou kabelou a tmavým lakem na nehty.

Nejvíc ale Katie chválíme za úsměv a optimismus, který z ní v poslední době vyzařuje. Že by si snad konečně oddychla od svého, nábožensky posedlého ex manžela?

A kde nechala Suri? Ta byla pravděpodobně ve škole, kde se učí Mandarinštinu, a do které její rodiče "vrazí" zhruba 800000 ročně.

Podívejte se do galerie a posuďte sami, jak to Katie slušelo předtím a jak je krásná teď!