Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Netradiční lekce: Katie Holmes učila Suri plavat oblečená

30. května 2012 | 21:26

Takhle vypadá rodinná pohoda. Vytížená herečka Katie Holmes (33) dceru Suri (6) nezanedbává ani během natáčení. Volné chvilky a slunné počasí si společně užívaly na břehu jezera i v něm. Katie si však zřejmě zapomněla do kufru přibalit plavky.

Před zraky přítomných se Katie oblečená v džínových kraťasech a námořnickém tričku s dcerkou v náručí brodila jezerem, u kterého právě teď natáčí. Voda jí chvílemi sahala až po prsa. Nevypadalo to ale, že by jí chladná voda nějak zvlášť vadila.

To šestiletá Suri se jako vždy nejdřív tvářila poněkud rozpačitě. Do osvěžující vody se jí zřejmě moc nechtělo. Nakonec se však osmělila a za chvíli už se klidně ponořila celá. Chladná voda je však už za pár minut vyhnala zpátky na ponton, kde se promrzlá Suri zachumlala do teplé deky. Pak už si s maminkou jen užívaly sluníčka.

Zavzpomínala si snad třiatřicetiletá herečka na svojí roli Joey Potter v televizním seriálu Dawsonův svět, který se celý odehrává u vody? Kdo ví. Jisté je však jedno. I když je natáčení nového filmu Christiana Camargo podle hry Antona Pavloviče Čechova Racek určitě časově náročné, Katie si volné chvilky pro svou rodinu, ale i pro sebe vždycky najde. 

Dopoledne ji objektiv fotoaparátu zachytil, jak v ležérním oblečení, s nohama nahoře, scénářem v jedné a půllitrem piva v druhé ruce, relaxuje na čerstvém vzduchu. Společnost jí dělala pětapadesátiletá kolegyně Cherry Jones, kterou jsem mohli vidět například ve filmech Zaříkávač koní, Dannyho parťáci 2 či v seriálu 24 hodin.

Nohy nahoru: Katie si užívala odpolední siestu s pivem a scénářem v ruce
Autor: profimedia.cz

Autor: lena, INT