Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zastavte čas s novým účesem: 7 triků celebrit, díky nimž omládnete!

23. června 2012 | 12:00

Když se občas podíváte do zrcadla, zjistíte, že máte zase o nějaký ten šedivý vlas navíc. Vlasy máte zplihlé a bez života a když se díváte na fotky celebrit, které jsou ve vašem věku, trpíte. Poradíme vám, jak vypadat mladistvě jako třeba Halle Berry (45), Nicole Kidman (45) nebo Katie Holmes (33)?

Sepsaly jsme pro vás několik tipů, jak byste se mohla "omladit" o pěkných pár let. Stačí k tomu buď šikovné ruce vašeho kadeřníka, nebo jen trocha práce s vlasy navíc.

Každý z nás bohužel stárne a čím jsme starší, tím více a pečlivěji bychom se o sebe měly starat. Co na plat, když máte pleť skoro bez vrásek, ale vaše vlasy krepatí a jsou zplihlé? Zkuste změnu!

1. ZAKRYJTE VRÁSKY

Reese Witherspoon a její tenká ofinka
Autor: Profimedia.cz

Zapomeňte na botox! Je to drahá a nepřirozená věc. Pokud se nechcete vzdát svých dlouhých vlasů, ale cítíte, že je čas na změnu, zkuste rovnou ofinu!  Důležité je, aby nebyla příliš hustá a naopak vás doslova „nezazdila“!  Poproste kadeřníka, aby vám ofinu prostříhal a ztenčil. Isnpirujte se ofinkou herečky Reese Witherspoon (36).

2. VLNY
Pokud máte plnější obličejové rysy, zkuste objemovou trvalou! Dlouhé, zplihlé vlasy vám naopak roky přidají.

3. ZESVĚTLENÍ
Ano, pravda. Tmavé vlasy dokonale zakryjí počáteční šediny, ale určitě vás neudělají mladší.  Navíc  do tváře odrážejí  našedlé tóny, které vám přidají na věku! Zkuste tedy vlasy přestat ztmavovat a zkuste třeba světlejší melíry.

4. FOUKEJTE
Vlasy myjte ráno a dopřávejte jim lepší péči. Pěnové tužidlo a fén na vlasy hned pojměte za své nejlepší přátele. Čím nadýchanější účes, tím lepší svěží a mladší vzhled pro vás.

Halle Berry to s krátkými vlasy moc sluší!
Autor: Profimedia.cz
5. MLADISTVÝ OHON
Pokud máte tedy polodlouhé, až dlouhé vlasy, stáhněte je do „ledabylého“ culíku a aby nebyla vidět gumičky, vezměte pramínek vlasů a omotejte kolem dokola. Po stranách nechte volně vlasy a vezměte si zajímavé doplňky. Pamatujte ale, že méně je někdy více.

6. OTOČTE TO
Pěšinka veprostřed působí usedle a na sex appeal vám moc nepřidá. Zkuste si vlasy sčesat na stranu, natupírovat a pro šikovnější ručičky? Zkuste pěšinku cik cak, která působí rošťácky a mladistvě zároveň. Navíc dokáže zakrýt sem tam i nějaké ty šediny!

7. NA JEŽKA
Hodně často se říká, že čím je žena starší, tím kratší vlasy by měla být. Ano, proč ne, zkuste to. Ale dávejte si pozor. Pokud budete mít opravdu krátký účes, nenoste k němu výrazné náušnice! Mohou vám totiž přidat nějaké to léto navíc!

Autor: Eva Dvořáková, Klena