Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tajemství krásných nohou malé čarodějky: Učaroval jí tanec u tyče!

14. května 2012 | 16:00

Ty tam je look nevinné holčičky. Krásná herečka se teď ve volném čase smyslně vlní okolo tyče. Z malé Hermiony, studentky nebelvírské koleje Školy čar a kouzel v Bradavicích, je sexy žena, která své štíhlé tělo tvaruje netradiční sportovní disciplínou.

"Jedna z hereček během své pauzy při natáčení Emmě prozradila, že už delší dobu dělá tanec u tyče (pole dance)jako sport a ona se rozhodla, že to také vyzkouší," prozradil britskému deníku The Sun zdroj ze zákulisí.

"Nepřehlédnutelné výsledky několika tréninků jí doslova očarovaly, protože cvičení jí okamžitě skvěle začalo formovat tělo," dodal. Zajímalo by nás, co na to říká její staronový černooký přítel Will Adamowicze, kterého potkala už na studiích...

Dvaadvacetiletá Emma své pěkně tvarované nohy ráda ukazuje v ultrakrátkých kraťáskách.
Autor: profimedia.cz

Dvaadvacetiletá herečka, která podlehla kouzlu smyslného tance, už dávno není tou rozčepýřenou nazrzlou šprtkou z Harryho Pottera. Z "ošklivého káčátka" se během jedenácti let stala žena - vamp.

Své štíhlé vypracované nohy ráda vystavuje na odiv na place i v reklamách. V poslední době dostává jednu lukrativní nabídku za druhou. Jejího sexy zjevu už využily takové giganty, jako je Lancôme či Burberry.