Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Emma Watson: S krátkými vlasy tváří Lancôme

15. března 2011 | 22:40

Britská herečka Emma Watson, známá ze série filmů o Harrym Potterovi jako Herminona, nedávno hodně zkrátila vlasy. A zdá se, že jí změna účasu pomohla v kariéře! Stala se novou tváří kosmetické firmy Lancôme.

Mladá herečka Emma Watson dostává jednu pracovní nabídku za druhou co se týče filmů i modelingu. Tím, že se stala tváří kosmetické firmy značky Lancôme, se zařadila k Penélope Cruz, Julii Roberts a dalším celebritám, které už tuto značku propagovaly. Ve svých dvaceti letech je mezi nimi nejmladší.

V pondělí večer natáčela Watson první záběry reklamního šotu pro Lancôme ve známé Café de Flore v nóbl pařížské čtvrti Saint-Germain-des-Prés a podle francouzských webů byla "super sexy".

Lancôme je z ní nadšený

"Díky svému šarmu, své romantičnosti a své neuvěřitelné modernosti se Emma stala ikonou celé jedné generace. Firma Lancôme je velmi šťastna zahájením spolupráce s Emmou, která jí přináší dech svěžesti," vyslovil se prezident Lancôme International Youcef Nabi.

Podle pařížského listu Le Parisien by měl být kontrakt Watson s Lancôme "závratný" podobně jako její příjmy za účinkování v Potterovi. Za sedmý díl potterovské ságy prý dostala 30 milionů dolarů (540 milionů korun).

Autor: ČTK, mivr