Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dámy, nejste v tom samy: Šedivé vlasy má i hvězdná Katie Holmes (33)!

17. března 2012 | 09:42

Kadeřník herečky Katie Holmes si asi zřejmé teď rve vlasy. Jeho hvězda se totiž ukázala nejen neučesaná, ale i s viditelnými šedinami. A vlastně co? Vždyť to časem čeká nás všechny.

Hollywoodská hvězdička, tentokrát asi odhalila víc, než by ráda. Která třicátnice by chtěla prozradit, že se jí už objevil nějaký ten šedivý vlásek. Natož taková sledovaná celebrita, navíc manželka Toma Cruise!

To, že ale herečka Katie Holmes není až tak dokonalá, jak se někdy prezentuje, se provalilo už dávno. A sama to evidentně moc neřeší.

Že nám celebrity odhalují své chyby na kráse, je nakonec vlastně velmi sympatické. Alespoň jsme opakovaně ubezpečené, že i ty nejoslavovanější světové krásky mají naprosto stejné problémy, jako my, normální ženy.

Hvězda, nebo ne, stárneme stejně

Po třicítce jsme si nějaký ten stříbrný přízrak našla skoro každá. Ty šťastnější z nás, co ještě ne, to brzy čeká. Napřed je v prvním záchvatu trháme, pak zjistíme, že to je marné a začneme barvit.

Není třeba se proto hroutit, jak vidíme, celebrity nejsou výjimkou. A pestrý arzenál barev na vlasy, který je k mání, tento problém snadno napraví.

Nakonec i bez šedin často máme dny, kdy nevypadáme dokonale, jak bychom si přály. Stejně tak jindy skvělá Katie, nemůže vždy zářit, jakoby právě slezla z filmového plátna.

Na nás ale naštěstí nečíhají na každém kroku paparazzi, aby naše vady na kráse takto zvěčnili. A co si budeme povídat, mít za „zadkem“ neustále bandu fotografů, budeme rychleji šedivět taky!

Autor: bak