Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Stárnoucí Tom Cruise ztrácí sílu, Suri už sotva unese

14. února 2012 | 11:59

Skoro šestiletou "princezničku" Suri oba rodiče stále tahají jak malé kotě. Jenže tohle "koťátko" už je trochu přerostlé! Jestli stárnoucí Tom Cruise (49) a vyzáblá Katie Holmes (33) rychle nezačnou pořádně posilovat, bude Suri asi do školy nosit bodyguard.

Schoulená na hrudi milovaného tatínka, zabalená do hřejivé "miminkovské" růžové deky, si Suri pozornost užívá. Barevnými kamínky posázené balerínky, které má na nohou, jsou však zřejmě jen módním doplňkem. Botičky totiž vlastně vůbec nepotřebuje.

I krátkou cestu do pekárny se totiž dívenka celou dobu nechala nést. Jenže tahle "princezna" se už trochu pronese. Průměrná váha stejně starých dívek je okolo jednadvaceti kilogramů. Nevím, jak vy, ale já bych se s takovým balvanem stále tahat nechtěla.

Téměř padesátiletý herec Tom Cruise už Suri téměř neunese
Autor: profimedia.cz

Suri si očividně pozornost rodičů užívá. Podle mě jí dokonce krutě zneužívá. Není tajemstvím, že herecký pár si své jediné dítě hýčká. Suri je často viděna v těch nejluxusnějších restauracích s make-upem na tváři, oblečená v drahém značkovém oblečení.

V náručí mámy či táty, s nepostradatelnou dekou. Jinak ji snad ani neznáme. Jakoby ani neuměla běhat po vlastních. Není ale na tohle už Suri trochu stará? Za dva měsíce jí bude šest let a rodiče ji stále nosí v náručí. Uvědomují si však, že jí svou přehnanou láskou vlastně ubližují?