Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Čas na vizážistu! Chudák Pamela Anderson se neumí namalovat

28. února 2012 | 11:48

Každý si ji vybaví jako sexy plavčici ze slavného seriálu Pobřežní hlídka. Její přirozená krása však jakoby odplula s vlnami. Vnadná blondýnka Pamela Anderson (44) se vydala na párty svého známého, fotografa Terryho Richardsona.

Herečka, která zářila především v seriálu Pobřežní hlídka, kde hrála nádhernou C.J, to opravdu přehnala s make-upem. Pamela vyrazila na party ku příležitosti otevření galerie známého fashion fotografa, Terryho Richardsona.

Pamele to "celkem slušelo", tedy co se oblečení týče. Na sobě měla sněhobílé,  šaty, které lichotily její nádherně štíhlé postavě. Do pasu zapnula béžový, šiřší pásek, jehož barva ladila k lodičkám na platformě.

Čtyřiačtyřicetiletá Pamela se obléká i stylizuje již několik let stejně. Zřejmě nikdy neopustí svoji vyperoxidovanou blonďatou hřívu s mohutnými loknami. Na tu jsme si ale již zvykli.

Pamela Anderson nutně potřebuje vizážistu
Autor: profimedia.cz

Herečka si namalovala "falešné obočí". Domnívám se ale, že příliš vysoko. Působí to na mě dojmem, že se neustále něčemu diví. Zkrátka z plánovaného sexy make-upu je spíš make-up přitroublé ženy se sklony šlapat chodník.

Má slova potvrzuje přehnaně tmavá kontura na rtech a mohutný lesk. Líčení zkrátka působí příšerně lacině a vulgárně. Zbytečné.

Mému oku samozřejmě neunikla ani aférami dobře známá herečka Lindsay Lohan. Ta zase předvedla odpudivou barvu pokožky a podivně nalíčená líčka. Vypadá trošku jako křeček, který si do huby "narval" zásoby na zimu. Hnědé zdravíčko zkrátka nebude ten pravý šálek kávy.

Ani jí blonďatá hříva příliš nesluší. Střih vlasů? Radši se zdržím komentáře.

Lindsay Lohan také neměla zrovna svůj den
Autor: Profimedia.cz

Na rozdíl od Pamely je Lindsay pouhých pětadvacet let. Bohužel ale vypadá o dost starší.

Oběma dámám bych doporučila důkladnou schůzku se stylisty a vizážisty. Doufám, že pak by obě vypadaly úměrně svému věku.

Autor: ema