Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dokonalý zadek Pippy Middleton je podvod!

16. srpna 2011 | 14:34

Bezchybnou postavou zastínila i královskou nevěstu. Teď se však ukazuje, že si Pippa Middleton (27) k dokonalému pozadí nejspíš pomohla kalhotkami s push-up efektem. Pořídit si je můžete i vy, máme pro vás pár tipů.

Shodli se na tom odborníci, které si média přizvala na pomoc. Zarazil je totiž fakt, že Pippa, která je samozřejmě v popředí zájmu fotografů, na žádné z fotografií nemá svůj "výstavní" zadeček. A co víc, vzadu je téměř plochá.

Nevěstu "oloupila" o pozornost

Když na konci dubna nesla vlečku své sestře Kate, která si ve Westminsterské katedrále brala prince Williama, byla pozornost přítomných lidí, fotografů i kameramanů upřena především na ni.

Když v decentní sněhobílé róbě z dílny Sarah Burton, kreativní ředitelky módního domu Alexander McQuee, vystoupila z vozu, všem přítomným se zatajil dech a diskuzní fóra se začala plnit obdivnými komentáři.

Stahující prádlo dokáže zázraky
Úzký střih dal skvěle vyniknout její bezchybné postavě. Dokonalý zadeček, který okouzlil nejednoho muže.
Autor: profimedia.cz

Někteří tvrdí, že za její dokonalou siluetou tenkrát byl dobrý střih šatů. Jiní jsou přesvědčeni o tom, že si kráska své nedokonalé pozadí poněkud "vylepšila" speciálními kalhotkami s push-up efektem pro zadní partie. Paradoxem je skutečnost, že tisíce žen po celém světě denně v ordinacích plastických chirurgů s fotografií Pippy v ruce požadují "vytvoření" právě Pippina zadečku.

"Podle mě není její zadek pravý. Na mnoha fotografiích, na kterých má oblečené džíny nebo elastické kalhoty, je její zadek daleko plošší. Myslím si, že si na tu výjimečnou událost svůj zadek nějak "vylepšila", " prohlásil jeden z amerických odborníků.