Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Holky Middletonovy nosí stejné boty, jsou chic!

9. června 2011 | 15:24

Nejdříve v nich oslnila Kate (29), potom i její mladší sestra Pippa (27) a nakonec maminka Carole. Mají krásné štíhlé nohy a na nich všechny tři obuté stejné světlé lodičky. Tomu se říká chic rodinka.

Manželka prince Williama (28), novopečená vévodkyně z Cambridge Kate minulý víkend zazářila na dostizích. Na sportovní událost si oblékla krémový outfit a béžový klobouček, který hezky ladil se světlými lodičkami na podpatku.

Jejím vytříbeným módním vkusem se nechávají inspirovat ženy po celém světě, tak proč by si z ní nevzaly příklad i její sestra a matka? Pippa Middleton, která okouzlila svět jako družička na královské svatbě svým perfektním pozadím, i maminka Carole si také pořídily chic boty a udělaly dobře. Na beach párty v hotelu Goring, kde spala Kate noc před svatbou 29. dubna, vypadaly skvěle. Všechny holky Middletonovy mají krásné, štíhlé nohy, což tyto elegantní lodičky značky LK Bennett v ceně v přepočtu za 4 700 korun podtrhují.

Pippa, Kate a Carole se sešly v úterý na oběd v sushi restauraci YO! v Knightsbridge. Na večerní otevírací party Basilského baru, repliky největšího baru světa, který se nachází na soukromém karibském ostrově Mustique, kam rodina Middletonů často jezdila na dovolenou, ale Kate nedorazila.

Middletovi jsou jako ve snu

Middletonovi si nyní užívají plnými doušky popularitu, kterou získali díky tomu, že dobře provdali svou starší dceru Kate. Ne každému se poštěstí vzít si za manžela prince.

„Cítí se prý jako ve snu. Každé ráno se probudí a nemohou uvěřit, co se stalo. Jediný čas, kdy jim přijde, že žijí stejný život jako předtím, je, když si večer lehnou do postele. Prý byli oba velmi překvapeni, jaký stálý zájem je o jejich dceru,“ řekl zdroj blízký panu a paní Middletonovým. Těžko říct, kterou z dcer měli na mysli. Kate si sice vzala britského prince, celý svět ale spíše uchvátil zadeček její mladší sestry Pippy.

Autor: Michaela Vraná