Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Známe tajemství krásného zadečku Pippy Middleton

19. května 2011 | 10:55

V den královské svatby její pozadí okouzlilo miliony mužů na celém světě. Pánové při pohledu na něj ztráceli řeč, ženy jen tiše záviděly. Teď Pippa (27) sama vyzradila, jak dokonalé tvary získala.

Za tajemstvím jejího dokonale vypracovaného zadečku nejsou žádná "kouzla a čáry". A samozřejmě ani zásah plastického chirurga. Na svůdných křivkách má zásluhu sama Pippa.

Kráska totiž úplně propadla cvičení Pilates. A jak prozradila na webových stránkách svého oblíbeného londýnského fitness centra Parson's Green, je na něm doslova závislá.

K čemu je Pilates

Pilates se cvičí na speciální podložce a jeho cílem je zlepšit kontrolu nad svým tělem, posílit jej a zlepšit jeho ohebnost. Cvičení rozvíjí koordinaci, sílu, rovnováhu, flexibilitu a dýchání. Propracovává zádové, břišní a hýžďové svalstvo.

"Pro toho, kdo je pořád v pohybu, je Pilates nádherným únikem z uspěchaného života v Londýně," prozradila btitským médiím Pippa. "Cvičení se pro mě stalo něčím jako každotýdenní nutností, která mě udržuje v kondici, šťastnou a plnou energie."

"Nezáleží na tom, jestli si zacvičím v sedm hodin ráno nebo sedm hodin večer. Vždy se pak ale cítím zklidněná, svěží a plná síly," svěřila se Pippa. A prozradila i to, že se jí během několika měsíců zpevnila postava a zlepšilo držení těla. Za vše prý vděčí své cvičitelce Margot.

Zadeček, který zastínil královskou nevěstu

Když se na televizních obrazovkách objevila mladší sestra osmadvacetileté Kate Middleton nesoucí vlečku své sestry a pozvolna kráčející ke vchodu do westminsterské katedrály, bylo jasné, že pozornost velké části diváků bude věnována především jí. Svým dokonalým zadečekem nevěstu dokonale zastínila.

Vypracované pozadí neuniklo ani pozornosti přítomných fotografů, kteří mu věnovali nejeden snímek. A okouzlení fanoušci nezůstali s uznáním pozadu. Okamžitě zadečku Pippy Middleton založili profily na Facebooku i Twitteru. A dokonce i webovou stránku, věnovanou jen a jen její okouzlující "prdelce".

Autor: Lenka Chvostová, INT
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...