Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pippa se po Kate opičí s gumídkovou dietou!

16. července 2011 | 15:13

Před královskou svatbou chtěla vévodkyně z Cambridge zhubnout pár kilo, přestože jí to nikdo nedoporučoval. Aby Kate zaháněla chuť na sladké, jedla ve velkém gumové medvídky. Jde snad Pippa v jejích stopách? V pátek vyrazila nakupovat a gumídci v její ruce nemohli chybět.

Ve svém černém luxusním BMW vyjela Pippa v pátek na pochůzky. Nejdřív si vyrazila na nákupy, na které se vydala s malou hnědou kabelkou, obří pytel gumových medvídků, jaký si dříve kupovala její sestra Kate, se do ní zřejmě nevešel. Rodinná závislost, nebo snaha zhubnout? Stejně jako vévodkyně z Cambridge nemá podle veřejnosti Pippa zapotřebí hubnout, ale kdo je v dnešní době spokojen s postavou? A neustálé srovnávání se sestrou a přítomnost v hledáčku paparazzi také nevrhá Pippu zrovna do jednoduché situace.

Na druhou stranu si Pippa na tlak fotografů zřejmě již zvykla, jelikož se do objektivů neustále usmívá. V jednoduchém outfitu vypadala velice svěže a uvolněně, přestože při nástupu do nízkého auta nemusela být uplá sukně s vysokými botami to pravé ořechové.

Překvapivé je, co vlastně dokázala do miniaturního auta nacpat. Během dne si totiž vyměnila kabelku za větší, vyzvedla oblečení z čistírny a ještě chodila po nákupech, odkud si odnesla také několik kousků. A nesmíme zapomenout také na obří pytel medvídků, nebo ty si snad dala místo oběda?

Autor: evak