Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Poznáte, kdo se skrývá pod nánosem bahna?

11. srpna 2011 | 14:40

Od hlavy až k patě pomazaná černým bahnem. Tak se šestadvacetiletá topmodelka, bývalá přítelkyně Leonarda DiCapria, nechala nafotit během své dovolené u Mrtvého moře.

Veselé fotografie izraelská modelka Bar Refaeli uveřejnila ve středu na svém profilu na Twitteru. I když by mohla použít jakoukoliv špičkovou kosmetiku, zvolila radši bahno z Mrtvého moře. To je známé svým blahodárným vlivem na tělo i pokožku.

"Zabahněná... , ale ten pocit je úžasný! MRTVÉ MOŘE - pokud jste to nepoznali. Užívám si to tady za vás," napsala pod fotografii.

Bar Refaeli smysl pro humor rozhodně nechybí
Autor: Twitter.com

Nepostradatelný smysl pro humor

V rozhovoru pro britskou mutaci časopisu Vogue nedávno prozradila, co dělá pro to, aby se udržela ve formě. "Za svůj vzhled vděčím zdravému životnímu stylu. Abyste vypadali atraktivně a sexy, musíte být v pohodě i uvnitř. Zkrátka to z vás musí vyzařovat," řekla.

"To, že budete jíst zdravě, udržovat se ve formě, stále na sobě pracovat, ale i projevovat smysl pro humor a brát věci s nadhledem, to vše je součástí toho, jak se prezentujete," dodala.

Zázračné bahno používala i Kleopatra

A i ze zveřejněných fotek je zřejmé, že smysl pro humor Bar rozhodně nechybí. Navíc účinky černého bahna znali lidé už stovky let před Kristem. Jeho magická síla údajně patří mezi legendární tajemství krásy královny Kleopatry.

Mazlavá černá hmota má detoxikační účinky, vyhlazuje, uvolňuje i hluboko uložený tuk, pomáhá odstranit následky celulitidy. Navíc zklidňuje a hojí podrážděnou pokožku, vyživuje unavenou a suchou pleť.