Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dcera Milly Jovovich se pitvořila na módní přehlídce

8. července 2011 | 14:10

Herečka a modelka Milla Jovovich (35) vzala dceru Ever Gabo na módní přehlídku, asi aby viděla, jak maminka vydělávala peníze. Děvčátko to tam ale očividně moc nebavilo. Neustále se vrtělo a dělalo obličeje na fotografy.

Milla Jovovich si teď naplno užívá mateřskou, ale už si asi chtěla povyrazit někam do společnosti. Vzala tedy svou rodinu, dceru Ever Gabo a manžela, režiséra Paula Andersona, na módní přehlídku Jean-Paula Gaultiera.

Návrhář jim sehnal místa do první řady, a tak měli skvělý výhled, ale i přesto to tam malou Ever po chvilce přestalo bavit. Na maminčině klíně, kde seděla, se neustále vrtěla a rozhlížela se, jakou neplechu by kde udělala. Milla ji ale pevně držela, a tak si musela vystačit jen s tím, že se pitvořila do fotoaparátů přítomných novinářů.

Svatba až po Ever

Milla Jovovich a Paul Anderson se spolu seznámili v roce 2003 během natáčení filmu Resident Evil, který Paul režíroval a Milla v něm hrála. Pak spolu šest let žili, v roce 2007 se jim narodila dcera Ever Gabo a v roce 2009 se v srpnu vzali.

Autor: mivr