Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pogodová bez make-upu?! Úplně cizí žena

25. července 2011 | 16:35

Když známá osoba vyrazí na veřejnost bez makeu-pu, tak je to většinou velmi smutný pohled. Tedy v případě, že jí někdo pozná. Moderátorka Frekvence 1 Sandra Pogodová (34) tu chybu udělala a nechala se přistihnout před zkrášlením.

"Když nepracuji chodím velmi často nenalíčená, protože si moje pleť potřebuje odpočinout. A to, že mě málokdo na ulici nepozná, beru jako výhodu," směje se herečka, která se s kolegyněmi z rádiového pořadu Dámský klub vypravila do sídla firmy, která u nás zastupuje kosmetickou značku Artdeco.

"Díky své profesi musím být neustále v obraze. Chodím do práce do divadla a jsem dost sledovaná osoba, potřebuji se cítit dobře a tak musím logicky sledovat módní trendy. Navíc art deco je mé oblíbené období, mám jím např. vybavený byt," říká Sandra. To Linda Finková, která prý téměř všude chodí pozdě, nejraději využívá co nejrychlejší zkráslovače. Korektor, minerální pudr a řasenka, je to pravé pro manželku Richarda Genzera.

" Jsem maminka dvou dětí a myslím, že i mamka může být krásná nejen když si odskočí od plotny, ale i u ní," dodává Vlaďka Pirichová.

Herečky si zkoušely, které makeupy, stíny, linky, rtěnky a pudry jim nejvíce sluší, aby mohly na své tváře aplikovat vše nejnovější a nejmodernější, ale také co je zdravé pro pleť a samozřejmě, jak se která cítí nejlépe a nejhezčí.