Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Princezna hubne: Z obtloustlé teenagerky sexy šťabajznou

22. června 2011 | 17:03

Sex-appeal jí nechybí! Téměř dokonalou postavu předvedla princezna Beatrice (22), vnučka královna Elizabeth II. a sestřenice prince Williama (29), na dovolené ve Francii.

V černých plavkách bez ramínek dvaadvacetiletá princezna dokázala, že hodiny strávené s osobním trenérem a přísná dieta měly svůj smysl. Z baculaté "náctky", jejíž nelichotivé fotky v bikinách obletěly před třemi roky celý svět, se vyloupla sexy kráska, z níž přítel nemůže spustit oči.

Tvrdá dřina, hodiny strávené s osobním trenérem a přísná dieta udělaly z macaté holky štíhlou krásku.
Autor: Bulls Press

Dcera vévodů z Yorku, prince Andrewa (51) a Sarah Ferguson (51), tráví dovolenou na exkluzivní jachtě na jihu Francie. Se svým přítelem, Davem Clarkem, se oddávají vodním radovánkám a užívají si chvíle oddychu. Tytam jsou kypré boky a plná stehna. Princezna je štíhlá jako nikdy dřív.

Teď si Beatrice může dovolit obléci elegantní šaty, které dají dokonale vyniknout jejím sexy křivkám.
Autor: profimedia.cz

Beatrice plnější tvary zdědila po své matce Sarah. V minulosti si váhu nikdy příliš nehlídala. Zlom přišel až v okamžiku, kdy před třemi lety spatřila sama sebe na titulkách časopisů a novin, když se v modrých bikinách ve vlnách Karibiku snažila udržet své bujné vnady v titěrné podprsence.

Právě tyhle fotky princeznu nakoply k tomu, aby se svojí nadváhou začala něco dělat
Autor: profimedia.cz

Teď už se však princezna před objektivy fotoaparátů schovávat rozhodně nemusí. A je si toho vědoma. Svoji štíhlou postavu sebevědomě předvádí fotografům při dovádění na motorové jachtě, z jejíž paluby se neohroženě vrhá do oceánu i v městečku Antibes, v jehož přístavu zakotvili. Týden volna včetně pobytu na luxusní lodi Oasis, jejíž pronájem vyjde na 400.000 liber týdně (v přepočtu něco přes deset milionů korun) si očividně užívá.

Autor: Lenka Chvostová, evakk