Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tajemství hubnutí Jennifer Hudson: Mám strážce váhy

27. srpna 2011 | 06:30

Americká hvězda Jennifer Hudson svého času vážila i 107 kilo. Nyní má ovšem  velikost modelky. Jak toho dosáhla? Zpěvačka prozrazuje své hubnoucí tajemství.

„Cítím se jako znovuzrozená. Někdy se ani nepoznávám,“ přiznává po shození nadbytečných kil Jennifer. „Zhubla jsem 35 kilo. Jsem na to hrdá. Myslela jsem si, že to nedokážu, ani nevím, kolikrát jsem se o to pokoušela,“ přiznává Hudson.

V televizní show Oprah Winfrey zpěvačka vysvětlila, co stojí úspěchem jejího výrazného zhubnutí. Má totiž svého skutečného „strážce váhy“, instruktorku Liz. „Když k nám do Strážců váhy Jennifer přišla, chtěla především nad svým tělem získat kontrolu. Dostala se ale mnohem dál, než jsme původně plánovali,“ prozrazuje na svou svěřenku Liz.

Jennifer Hudson je nyní štíhlá
Autor: profimedia.cz
Kdo jsou Strážci váhy?

Strážci váhy (Weight Watchers) se jmenuje oficiální klub, který organizuje kurzy pro zájemce o skupinové hubnutí. Firma vznikla v roce 1963 ve Spojených státech a sdružuje všechny, kteří se chtějí vzájemně při hubnutí podporovat. Společenství má nyní přes milion členů, a pobočky v mnohých zemích světa.

Ke spokojeným členkám patří právě i Jennifer Hudson, která měla dříve velikost oblečení 16 (u nás 46). V show u Oprah přiznala, že potom, co přivedla na svět syna Davida (2), vážila dokonce 107 kilo. Nyní ovšem nosí velikost 6 (u nás 36): „Když jdu do obchodu, stane se mi ještě, že si automaticky vezmu velikost XL a prodavačka se ptá: Pro koho to je? Teď totiž nosím S. Chvíli asi potrvá, než si na svou novu postavu zvyknu, když si stále vybírám větší oblečení.“

Ani v dětství, kdy bývala samozřejmě hubená, prý Jen nebyla v takové formě, jako teď: „Dosáhla jsem svého cíle a jsem nabitá energií. Získala jsem zpátky deset let,“ dodává.

Oscara zastínila brutální vražda

Ve své boubelatosti ještě Jennifer stihla zazářit ve filmovém Sexu ve městě. Tehdy si zahrála asistentku hlavní hrdinky Carrie, co populární novinářce po dalším rozchodu s "Panem Božským" zorganizuje život.  Už před tím za roli Effie White ve filmové adaptaci muzikálu Dreamgirls získala Oscara.

Bohužel větší věhlas zpěvačce přinesla před třemi lety hrůzná rodinná tragédie. Její matku Darnell (†57) a bratra Jasona (†29) brutálně zavraždil její švagr William Balfour. „Je to pořád bolestivé. Musím žít tak, aby na mě byli pyšní - tím uctím jejich památku,“ svěřila se také Jennifer slavné Oprah.

Co pomohlo Jennifer Hudson zhubnout, jak fungují Strážci váhy a kdo podle jejího vzoru také shodil, se dozvíte v Oprah show v sobotu 27. 8. od 19:00 na Prima Love.

Autor: bak, mivrk