Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trapas zoufalky Longorie: Špatně rozetřený korektor!

Herečka Eva Longoria si večer zapomněla špatně rozetřít korektor, který jí měl zakrývat kruhy pod očima.
6. ledna 2011 | 14:16

Herečka Eva Longoria (35) známá ze seriálu Zoufalé manželky by zoufale potřebovala  pomocnou ruku vizážisty! V úterý večer si vyšla do japonské restaurace a zřejmě ve spěchu si zapomněla rozetřít krycí korektor. Ten jí měl zesvětlit tmavé kruhy pod očima. Jenže ouha, z tmavých kruhů se staly bílé čmouhy, které ještě více kontrastovaly s jinak tmavou pletí a červenými tvářemi slavné herečky.

Od Longorie jsme zvyklí na dokonalý make-up a oblečení, ve kterém na červeném koberci vždy září. Jenže jak je vidět, namalovat se sama neumí. Když není po ruce šikovný vizážista, je to průšvih.

Eva si v úterý večer vyšla do luxusní japonské restaurace v Hollywoodu, jenže asi se před tím zapomněla podívat do zrcadla. Hvězda si prostě špatně rozetřela rozjasňující a krycí korektor. Ten je ve světlejší barvě, než je zbytek pleti. Navíc kontrast mezi červenými tvářemi a bílými pruhy pod očima je více než viditelný.

Na přešlapy s make-upem u Longorie nejsme zvyklí

Dokonalá Eva Longoria, když se svěří do rukou vizážistů a stylistů
Autor: isifa.cz

Herečka si nyní prochází těžkým obdobím. Kvůli nevěře manžela, basketbalisty Tonyho Parkera se rozvádí. Pár se potkal v roce 2004 a svatba následovala o tři roky později.

V posledních dnech byla Eva často spojována s Eduardem Cruzem, mladším bratrem španělské herečky Penelope Cruz. Svůj vztah ale popírají a tvrdí, že jsou jen dobří přátelé. Herečka v současné době vystupuje v šesté sérii Zoufalých manželek, kterou vysílají v USA.

Autor: gam