Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Patrasová s těhotnou snachou: Bude to Felix III.

24. května 2011 | 12:18

Královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (55) se už za tři měsíce stane babičkou. Přítelkyně jejího syna Felixe (27) Kateřina očekává narození syna, který se bude jmenovat Felix Antonín Slováček, na konci srpna.

"Už se moc těším, neustále něco na malého nakupuji. Dupačky, botičky, svetříky, myslím, že ho budu hodně rozmazlovat," přiznala Blesk.cz Dáda, která s manželem Felixem, synem a snachou nechyběla na opening party nové restaurace v pražských Vršovicích.

V ten den slavil 68. narozeniny Dády manžel Felix. "Máme oslavu v jednom našem oblíbením podniku, bude to jen rodinné," tvrdil známý klarinetista, který se na roli dědečka rovněž těší.

Kateřina očekává narození syna, který se bude jmenovat Felix Antonín Slováček, na konci srpna
Autor: abl - Pavel Machan
Dáda se po dlouhé době objevila ve společnosti a vypadala velmi pohuble. "Přestala jsem brát všechny ty léky na záda a na ředění krve, protože jsem po operaci dostala trombózu, takže jsem splaskla. Po dlouhé době se cítím skvěle a mám chuť pracovat. Nedávno mi vyšlo CD, točím seriál Noha 22 a pro Českou televizi připravuji pořad pro děti, je toho hodně, ale já jsem spokojená," řekla Blesk.cz Patrasová.

Kvůli tomu, že se manželé zanedlouho stanou prarodiči, odpustí si dovolenou v zahraničí. "Chci být na chalupě, je tam krásně a hlavně budu blízko Prahy. Chci být u toho, až Katka porodí naše první vnouče. Moc se na to všichni těšíme," usmívá se herečka. Felix mladší má ještě sestru Annu (19), která je velmi umělecky zaměřena a je rozhodnuta studovat konzervatoř nebo FAMU. Zpívá, hraje na klavír, maluje a dokonce píše. "Je ještě brzy mluvit o tom, kam se nakonec vydá, ale určitě ji budeme podporovat," tvrdí Dáda.

Autor: Markéta Reinischová, Klena