Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Patrasová: Nechala si odstranit nechutnou jizvu!

5. srpna 2010 | 16:21

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (54) je po těžké nemoci opět ve formě. Po dlouhé době se s manželem Felixem Slováčkem objevila na večírku. Po ošklivé jizvě, která jí hyzdila krk po náhlém operativním zákroku, nejsou ani stopy?!

"Ano, nechala jsem si jizvu odstranit, nebylo to moc hezké a pořád mi to připomínalo den, kdy jsem málem přišla o život. Naštěstí mám skvělou doktorku Martu Moidlovou, která mi strašně pomohla. Ona je ve svém oboru plastické a estetické chirurgie fantastická a ten rozdíl mezi tím, jak jizva vypadala předtím a teď, je obrovský. Ale jsem hlavně ráda, že už mám snad vše za sebou," svěřila se Dáda.

Zpěvačce tři dny po plánované operaci krční páteře praskla v těle céva, která jí zalila hrudník a plíce krví. Kdyby lékaři Dádě okamžitě nezavedli kanylu, udusila by se vlastní krví.

Po náročném zákroku přestala zpěvačka hýbat levou rukou. To už se teď naštěstí díky lékům hodně zlepšilo. "Rukou už docela dobře hýbám a vůbec se cítím čím dál líp. Mám za to, že je to hlavně díky výborným práškům na zlepšení imunity, které už delší dobu beru," míní Patrasová, která se s manželem objevila na premiéře filmu Kajínek.

"Moc se mi to líbilo, opravdu povedený film. Věřila jsem, že Marek Dobeš, se kterým jsem se potkala při filmu Choking Hazard, napíše skvělý scénář a opravdu napsal. Slíbil mi, že v dalším jeho snímku se role pro mne určitě najde," usmívá se Dáda.

Autor: lara