Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Patrasová hubne ve skafandru! 5 kilo už je dole

14. dubna 2011 | 09:29

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (54) se po řadě zdravotních problémů, které ji provázely v loňském roce, letos rozhodla vzít své zdraví a váhu pevně do rukou. Začala chodit do hubnoucího studia, kde ji oblíknou do skafandrum, díky němuž rychle přichází o kila.

"Do Snelly mě přivedla Naďa Konvalinková, když mi popisovala, jak to úžasně funguje, tak jsem prostě neodolala a musela to také vyzkoušet," přiznává se smíchem Dáda.

"Jedná se o velmi šetrný způsob, jak se zbavit nejen podkožního tuku, ale hlavně tuku útrobního, který nás zdravotně nejvíce ohrožuje. Důležité je, že ubývají především centimetry a to na místech, kde to ženy nejvíce potřebují. To znamená oblast bříška, boků, stehen a zadečku," vysvětluje Patrasová, která by svou velikost chtěla snížit o dvě čísla.

V přístrojích dochází k přetlaku a podtlaku a všechno probíhá ve vakuu, takže díky tomu se rychleji spalují tuky. "Já využívám kombinaci Vacumassage a Hypoxitraineru, protože chci shodit břicho a zpevnit nohy a zadeček. Ve studiu strávím zhruba hodinu," říká Dáda. Hubnoucí studio navštěvuje i dcera Patrasové Anička, která je po těžkém úraze kolena, a tak posiluje nohy.

"Mně po operaci krční páteře přístroje maximálně vyhovují. Nenamáhám klouby, které by třeba v posilovně trpěly a výsledek je vidět. Líbí se mi nejen přímo cílené odbourávání přebytečného tuku, zpevnění postavy, řešení celulitidy, která řadu žen velmi trápí, ale i zdravotní efekt terapie," pochvaluje si cvičení herečka, která nemusí držet speciální dietu. Jen má předepsaný jídelníček, ale prý to není žádný teror.

Kdo ze slavných před létem honí tajly?

Do boje se zimnímy kilogramy se pustila i moderátorka Kateřina Kristelová nebo exmilenka Leoše Mareše Gabriela Dvořáková. "Po porodu dcery mi ještě pár kilo zůstalo, a ne zrovna na pěkných místech. Takže jsem se rozhodla, že využiji služeb Slim & Go, kde provádějí bezbolestnou liposukci. Hodně to zabírá na problémové partie - břicho, zadek a pas," prozrazuje Kristelová, která je dcerou osmiměsíční dcery Claudie.

Na bezbolestné liposukce chodí i Monika Marešová, Eva Decastelo nebo Simona Krainová.

Autor: Markéta Reinischová, Kjos