Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Herzigová dva měsíce po porodu dostala Cannes do kolen

20. května 2011 | 05:00

Osmatřicetiletá česká modelka Eva Herzigová okouzlila Cannes svojí štíhlou postavou a dlouhýma nohama. A to jen dva měsíce po porodu!

Před sedmnácti lety Eva svým dekoltem uhranula svět. Stala se tváří podprsenek Wonderbra. V nadživotní velikosti pózovala v černém sexy prádle na bilboardech a zdravila všechny kolemjdoucí chlapce. Není divu, že v ten moment rapidně vzrostla nehodovost. Dokonalá přírodní ňadra a žensky tvarované tělo jí záviděly miliony žen po celém světě.

Před sedmnácti lety Eva svým dekoltem uhranula svět. Stala se tváří podprsenek Wonderbra.
Autor: archiv Wonderbra

A přestože od té doby uplynula již pěkná řádka let, dokázala modelka v Cannes, že stále ještě umí zaujmout. Tentokrát však ne svými ňadry, ale štíhlýma nohama. Na rozdíl od jiných totiž neoblékla žádnou z honosných dlouhých rób. Zvolila smokingové sáčko do pasu a kraťoučké šortky, které odhalovaly její nohy v celé jejich kráse.

Eva si oblékla krátké šortky
Autor: Reuters

K sexy šortkám značky Dolce & Gabbana obula Eva rudé saténové lodičky s otevřenou špičkou na patnácticentimetrovém jehlovém podpatku. Dlouhé vypracované nohy tak ještě zdůraznila. Outfit doplnila bílou průsvitnou blůzkou s vázačkou u krku.

Modelka Eva Herzigová v Cannes tenktokrát okouzlila svými dlouhými nohami.
Autor: EPA

Přestože zvolený outfit působil na červeném koberci poněkud ordinérně, rozhodně bylo na co se dívat. I když Eva v půlce března porodila syna Philipa, na jejím těle nebylo po nedávném těhotenství ani stopy. Modelka má se svým přítelem, italským podnikatelem Gregoriem Marsiajem, ještě tříletého syna George.

Autor: Lenka Chvostová, mivrk