Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bosá Sklenaříková oblékla šaty z cukrové vaty

19. května 2011 | 13:50

Jako cukrová panenka ze svatebního dortu působila slovenská modelka Adriana Sklenaříková (39), když se ve středu zjevila na červeném koberci v Cannes.

V nádherných nadýchaných šatech se Adriana okamžitě stala středem pozornosti. Se svými blonďatými loknami vypadala v záplavě sladce růžového tylu spíše jako Šípková Růženka. Ta pravá, od Mattela. Žádná napodobenina z vietnamské tržnice...

Neodpustitelné faux pas

Když však modelka nazdvihla dlouhou sukni, mezi přítomnými diváky i novináři to údivem zašumělo. A to nejen kvůli jejím štíhlým opáleným nožkám. Kráska totiž po červeném koberci kráčela úplně bosa.

Kdo by čekal střevíčky na vysokém podpatku, byl by zklamán. Adriana byla bosá.
Autor: Reuters

Kráska přišla na projekci nesoutěžního snímku "The Beaver". Komedie s Melem Gibsonem a Jodie Foster v hlavních rolích. Přestože se Adriana netajila tím, že má svůj program v Cannes poměrně nabitý a na přípravu mělá "pouhé" dvě hodiny, vypadala kouzelně. I když ani dokonalý make-up nemohl zakrýt stopy únavy ve tváři.

Stopy únavy v Adrianině tváři byly i přes dokonalý make-up zblízka patrné
Autor: Reutersa

Modelka, která se před nedávnem oficiálně rozešla se svým manželem, čtyřicetiletým francouzským fotbalistou Christianem Karembeu, se letos v tylu zřejmě shlédla. Týž den večer se totiž na jedné party objevila v dramatických, tělo obepínajících černých šatech, dozdobených černými flitry a nařaseným černým tylem. Na hrudi se jí na fialové šňůrce houpal obrovský kříž s velkým fialovým kamenem uprostřed, ten samý, který měla již odpoledne.

Do dramatických černých šatů se Adriana převlékla, když zamířila na další z mnoha akcí. Velký kříž na krku si nechala.
Autor: EPA