Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Adriana Sklenaříková (38) ulovila Alaina Delona (74)

Stále sexy Alain Delon se od Adriany nemohl odtrhnout.
21. června 2010 | 16:28

Světově proslulá topmodelka Adriana Sklenaříková (38) se ruku v ruce projížděla v kočáře taženém koňmi s francouzským švihákem Alainem Delonem (74). Občas se objali. A co chvíli spočinula hercova ruka na krásném těle Adriany...

Romantika ve všech pádech, chtělo by se říci. Ale šlo jen o nevinné škádlení. Čtyřiasedmdesátiletý lamač ženský srdcí Delon musel využit přítomnosti tak nádherné ženy, kterou mimo jiné proslavila kampaň na dámskou podprsenku a spodní prádlo zn. Wondebra. Pověst donchuána mu přímo velela, aby Adrianu čas od času k sobě dychtivě přitiskl.

Adriana i Dáša

Alain má tedy jasno. Za Slovensko si jako největší krásku zvolil Adrianu. Učaroval mu nejen její krásný vzhled, ale i fakt, že modelka, díky francouzskému manželovi skvěle ovládá řeč a tak mohl její zájem bez nejmenších problémů získat i milými slůvky pronášenými v jazyce milovníků.

Když byl před dvěmi lety Delon na návštěvě v Praze, byla pro něj tou nejkrásnější Češkou jednoznačně také blondýnka Dagmar Havlová. Tu si ale nemohl naklánět letmými dotyky. Mohl jen obdivovat nestárnoucí první dámu z povzdálí.

Miluje jiného

Adriana v Delonově náruči dlouho nespočinula. Do Marrákéše přijela hlavně za prací. V Maroku má propagovat svou nejnovější kosmetiku. Proto se striktně držela hesla profesionálů: první práce, poté zábava.

Byl to nevinný flirt, trocha romantiky ze sex idolem sedmdesátých let. Adriana žije léta v harmonickém manželství s bývalou hvězdou francouzského fotbalu Christianem Karembeu. K naprostému štěstí bohužel tomuto harmonickému páru chybí dítě, kterého se osmatřicetiletá topmodelka zatím nedočkala.

Autor: amp, frč