Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sklenaříková s tajemným mužem v Cannes nezazářila

17. května 2011 | 18:49

S neupravenými vlasy, povadlou pletí a v objetí s neznámým mužem. Tak slovenskou topmodelku Adrianu Sklenaříkovou (39), která nedávno oznámila rozchod se svým manželem, fotbalistou Christianem Karembeu (40), zastihl o víkendu fotograf v Cannes.

Našla si snad kráska náhradu? Nebo šlo jen o dobrého přítele, který ji ve francouzském Cannes doprovázel? Modelka sem přijela podpořit podpořit devětadvacetiletou tělesně postiženou módní návrhářku, Lucii Carrasco, která zde měla charitativní přehlídku.

Tentokrát by v ní topmodelku poznal asi málokdo, vypadala spíše jako jedna z přihlížejících
Autor: profimedia.cz

Přítomní si však při pohledu na ní kladli otázku: Co se to s ní stalo? Vždyť Adrianu jsme byli zvyklí vídat vždy dokonale upravenou, oblečenou v róbách návrhářů zvučných jmen. Loni například přítomné okouzlila stříbrným modelem s nařasenou sukní a prvky rockového glamouru od libanonského módního návrháře Zuhaira Murada.

Loni Adriana v Cannes doslova zářila. Jako obvykle byla okouzlující a naprosto dokonalá.
Autor: profimedia.cz

Do města plného hollywoodských hvězd tentokrát zvolila outfit poněkud nekonvenční. Džíny, hladké bílé tričko a pestrobarevné bolerko. K partnerovi v obleku příliš "neladila". Ani na svém vzhledu si nedala příliš záležet. Neupravené, odbarvováním zničené vlasy, vypadající jako chemlon, povadlá pleť...

Adriana vypadala v Cannes poněkud unaveně...
Autor: profimedia.cz

Že by se stále nemohla vzpamatovat s rozchodu se svým manželem, se kterým byla od roku 1998? Nebo se snad modelka s nejdelšíma nohama na světě, kterou Francouzi bezmezně milovali, nechtěla poté, co svého manžela opustila, příliš zviditelňovat? Ať za jejím neupraveným vzhledem stojí cokoliv, doufejme, že šlo jen o výjimku a Adriana nás příště opět okouzlí.