Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krainová ukázala syna: Doufám, že nebude po mně!

21. května 2011 | 20:43

Topmodelka Simona Krainová (37) poprvé ukázala syna Maxe (6 měsíců). Vzala ho s sebou do pražského Slovanského domu, kam to má ze svého bytu jen pár desítek metrů. „Maxík je zlatíčko,“ svěřila se Simona nadšeně. „Pláče opravdu jen občas, když má hlad nebo je moc unavený,“ dodala.

Malý Max je velice společenský, lidí se vůbec nebojí. „Měla jsem pohodové těhotenství, Karel (manžel Vágner – pozn. red.) dělal, co mi na očích viděl, tak se to promítlo i do Maxíka,“ řekla Krainová.

„Doufám, že syn bude hodný po Karlovi, protože já jsem dávala mámě zabrat,“ přiznala topmodelka. „Dokonce jsem utíkala ze školky, nechtěla jsem být ani chvilku bez mámy. Byla jsem pěkně rozmazlená. Pamatuju se, že mě máma zavírala za trest do koupelny a na WC a zhasínala mi. To jediné na mě totiž platilo,“ zavzpomínala Simona.

Taky moderátorka Ester Janečková (38) předvedla svou dceru Sáru (4 měsíce). Manžel malou přivezl na vozíku, který tahá za kolem. „Muž se mi přiznal, že už Sáru dvakrát vyklopil,“ svěřila Nedělnímu Blesku Ester. „Napadá mě, jestli to nebylo víckrát,“ dodala Janečková podezíravě. Na otázku, zda by chtěla ještě další miminko, moderátorka odpověděla: „Vzhledem k tomu, že oba kluci mají od Sáry dost velký věkový odstup, zasloužila by si k sobě ještě nějakého sourozence.“

Autor: Eva Tušková, Kjos