Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity v černém aneb Kdo se trefil do černého?

7. prosince 2009 | 05:00

Na černou barvu většina z nás nedá dopustit. Je totiž elegantní a zároveň sexy, dá se skvěle kombinovat a ještě nás opticky zeštíhlí.

Ale jen pokud zvolíte správný střih. Přesně z těchto důvodů si ji oblíbily i slavné hvězdy světového showbyznysu. Která z nich se svým výběrem trefila skutečně do černého?

CHRISTINA AQUILERA

Christina Aquilera
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Neforemná dračice
Zpěvačka, která má v oblibě provokativní modely, zatoužila zřejmě po změně. Oblékla elegantní pouzdrové šaty, které doplnila nádhernými doplňky. Střih šatů ale není tím pravým ořechovým. Zdá se, že opticky její postavě zbytečně přidává na kilech.

BEYONCÉ

Beyoncé
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Odhalené nožky
Flitrové šaty jsou současný hit. Jen minidélka je v tomto případě poměrně odvážná. Zpěvaččin výraz ale nasvědčuje tomu, že ona se v šatech cítí skvěle. A to je určitě nejdůležitější.

LUCY LIU

Lucy Liu
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Stažená elegance
Herečka známá třeba ze seriálu Ally McBeal oblékla řasené saténové šaty. Extravagantní střih jí sice sluší, ale se svou postavou mohla klidně volit odvážnější model.

SANDRA BULLOCK

Sandra Bullock
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Podivný postoj
I když herečka vypadá čím dál lépe a může si dovolit i výstřednější outfity, v tomto případě sáhla vedle. Střih její postavu deformuje a nevhodný je i masivní náhrdelník, který působí poněkud „humpoláckým“ dojmem.

PETRA NĚMCOVÁ

Petra Němcová
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Šťastná trefa
Světová topmodelka českého původu volila střídmost a bylo to správné rozhodnutí. Antické střihy jsou tuto sezonu trendy a černou barvu šatů nápaditě oživují blýskavé kamínky. Vše je zkrátka dokonalé.

Autor: Alena Dušková