Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Táhne jí na šedesát, ale dovádí jak dvacítka

27. dubna 2011 | 12:57

První americká topmodelka, šestapadesátiletá Janice Dickinson, snad vůbec nestárne. Se svým novým přítelem (33) si užívala vodní hrátky a v titěrných bikinách vypadala vážně skvěle.

Vzájemné kropení se zahradní hadicí, smích a spousta láskyplných dotyků i polibků. V parném slunečním dni řádila zamilovaná Janice u bazénu v zahradě domu na pláži v Malibu jako zamlada. Partnerem jí byl její nynější přítel, třiatřicetiletý David Blakeley.

Nestárnoucí kráska plánuje rodinu

S úspěšným britským spisovatelem, který sloužil v Iráku jako nejlépe placený důstojník speciálních sil a o svých zkušenostech pak napsal knihu, se Janice seznámila před necelými dvěma měsíci. Ještě před rozchodem s

Janice Dickinson v prestižním módním časopisu Vogue. Psal se rok 1979.
Autor: reprofoto Vogue
Alexem Abdallou. S tím modelka strávila dva roky svého života. Nemohla však přenést přes srdce, že ji nikdy nepožádal o ruku. A fotky, které spatřil v médiích, když Janice byla v Londýně, rozchod uspíšily.

S Davidem však šlo doslova o lásku "na první pohled". Poprvé se spatřili v Londýně, kde Janice byla kvůli přípravám své nové show. A hned se do sebe zamilovali. A je to natolik vážné, že se David už stěhuje za svojí milou do Los Angeles. Dokonce prý plánují manželství a děti. Nestárnoucí modelka tvrdí, že nechce, aby si myslel, že je pro ni jen pouhou hračkou. Šíleně ho totiž miluje.

Janice má muže ráda

Bývalá topmodelka se svojí láskou k mužům netají. Její postelí prošli spousty milenců známých jmen. Od Donalda Trumpa a Stevena Seagala, až po Jacka Nicholsona a Sylvestera Stallona. S tím posledním prožila opravdu vášnivý vztah, ze kterého nakonec vzešla dcera Savannah. Kromě ní má Janice ještě staršího syna.

Není divu, že po ni chlapi šíleli, vždyť byla a je krásná. I když teď už jen díky zásahům plastických chirurgů. Sama totiž přiznává, že má ze stárnutí panickou hrůzu. Před lety dokonce prohlásila, že na jejím těle neexistuje místo, kterého by se nedotkl skalpel. Musím ale uznat, že vypadá dobře a z fotografií je znát, že jí mladý milenec svědčí. Díky němu možná omládne i bez dalších plastik.