Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kukačky: Marcela nechce prozradit otce dítěte, David stále něco cítí k Tereze. Jak se k tomu ona postaví?

Video se připravuje ...
Kukačky
VIDEO: Česká televize
26. února 2021 | 06:00

Marcela tají své těhotenství, ale Olga to stejně pozná. Proto je první, které se svěří. Nechce ale prozradit, kdo je otcem dítěte. Luboš těžko nese nezájem a neopětování citů od Marcely. Když zjistí, že se Marcela schází s Hynkem na motokrosovém okruhu, dojde ke střetu.

Marcela sbírá odvahu říct o těhotenství tátovi Karlovi, který řeší znovuobjevenou zálibu bratra Davida v hraní karet. Dává to za vinu Tereze, která je překvapená, že k ní David i mnoho let po škole stále něco cítí. Karel s Olgou pořádají grilování pro přátele, aby oslavili dítě Marcely. Jen dva lidé ale vědí, že otec dítěte je mezi nimi.

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich vlastní. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do životů mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch... Nový díl Kukaček uvidíte už dnes ve 20.10 na České televizi.

Autor: Aneta Valešová