Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Co se bude dít v Ulici v roce 2017? My to víme!

  • V Ulici jako hodný ajznboňák.
    26. prosince 2016 | 06:00

    Do konce roku zbývá ještě pár dnů, ale my už teď víme, na co se můžete v roce 2017 těšit v oblíbeném seriálu Ulice. Nejvíce s našimi hrdiny v příštím roce zahýbe láska, ale ta má naneštěstí mnoho podob. Takže mnoho našich oblíbených postav se bude nejen radovat, ale i hodně trápit.

  • Anička bude na dně

    Pro Aničku nebude začátek roku zrovna šťastný. Pravděpodobně zažije jedno z nejtěžších období svého života. Bedřich ji opět zklame. Dlouhou dobu to vypadalo, že je ze své nevěry ponaučený a že Anička je pro něj konečně jediná žena na světě. Ale není to tak. Bedřich podlehne Jindře a po letech Anču opět podvede. K jeho smůle se jeho úlet neobejde beze svědků, takže pravda nejspíš brzy vyjde najevo. Pro Bedřicha to byl zkrat, na který sice stále myslí, ale moc by si přál, aby se to už nikdy nestalo. Anička na tom není psychicky nejlépe, protože se jí rozpadá rodina pod rukama. Franta se odstěhoval do Amsterodamu a Ema tráví téměř všechen čas s mámou Evou a její novou rodinou. Až se dozví, co jí Bedřich provedl, bude úplně na dně!

    Béda a Anča
    Autor: archiv TV Nova
  • Problémy v rodině Maléřových

    Ani rodina Maléřových nebude mít následující rok lehčí než ten minulý. Rozina se odhodlala ke studiu v Americe, a tak se budou muset na nějaký čas rozloučit. Celá rodina to Rozince moc přeje, ale zároveň o ni mají velký strach. Vždyť rodina Maléřových byla nejdál v Chorvatsku. Obavy o dceru ovšem nejsou všechno. Martinova rekonvalescence se vleče a rodinný rozpočet je na tom opravdu bídně. A aby toho nebylo málo, nemalé starosti přinese do rodiny i Josefova manželka Radka. Její nestandardní chování jim přinese problémy, které by je ani ve snu nenapadly.

    Veronika Maléřová měla perfektní manželství, než se zamilovala do faráře Ryby. Přestože k nevěře nakonec nedošlo, otřáslo to nejen s manželstvím, ale i se vztahem k dceři Rozině.
    Autor: TV Nova
  • Co se stane u Nyklových?

    Je více než jasné, že ani rodina Nyklových se v příštím roce neobejde bez problémů. Vilma sice konečně přijme Vendulu do rodiny, ale klidu si moc dlouho neužijí. Na radnici totiž přichází nový tiskový mluvčí Robert Bláha, který je na první pohled sympaťák, jenže brzy se ukáže, že dokáže bravurně manipulovat s lidmi. Zamotá hlavu nejen nesmělé Vendule, ale i Světlaně. Další novou postavou ovlivňující život Nyklových je Pavel Pelc – mladý řezník, kterého by Vilma nejraději viděla po boku své vnučky Venduly. Ale jak se říká, holky hodné kluky nechtějí, a Vendula to nebude mít jinak.

    ...
    Autor: TV Nova
  • Nemoc a trápení u Peškových

    Co přinese rok 2017 oblíbené rodině Peškových? Adriana si uvědomí, že Eddiemu dlouhodobou nevěru nikdy nezapomene, a ví, že řešení je jen jedno, a to definitivní. Najít v sobě ztracenou důvěru jí dá pěkně zabrat, a tak to dost odnese i její psychika. Ze svých smutků se bude snažit utéct, ale zdá se, že cesta, kterou se vydá, povede rovnou do pekla. V příštím roce se také rapidně zhorší zdravotní stav pana Peška. Naposledy mu doktor hrozil, že může přijít o nohu. Pokud se sebou Vlasta něco neudělá, může se stát, že o něj přijdeme.

    Adriana a Eddie
    Autor: archiv TV Nova
  • Nová investice pro Hložánkovy

    Dvoumilionová výhra Simony a Rudolfa samozřejmě bude velkým tématem i v příštím roce. Nečekaně se jim naskytne investice, která překvapivě nadchne i Simonu, která si chtěla peníze schovat pod matraci na důchod. Ingrid už nemá zájem o kadeřnictví a chce ho prodat! Simona s Rudolfem však nejsou jediní zájemci. Brousí si na něj zuby Květa, která se pomalu snaží "ovládnout" celou ulici. Pro Simonu je představa, že by musela pracovat pod Květou, naprosto šílená, a tak se s Rudolfem budou snažit, aby salon získali.

    V Ulici jako hodný ajznboňák.
    Autor: Saša Malachovský
  • Další nová postava

    A jako přídavek vám prozradíme, že do Ulice vstoupí další nová postava. Jmenuje se Bruno Taubr a je to bratr policistky Karly, parťačky Jirky Hermana. Bude to mladý raubíř, kterému jsou všechna pravidla na obtíž. Chodit do školy ho moc nebaví, zato dělat jeden průšvih za druhým, to je jeho parketa. Pořádně to zavaří nejen své sestře, ale i několika dalším lidem. Všechno zlé je ale pro něco dobré. Díky svému bratrovi nekompromisní Karla konečně pochopí, jak dokáže s holkou zamávat láska.

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.