Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Exkluzivní video z dnešní Ulice: Adriana zažije horor! Navštíví ji mrtvá matka

Video se připravuje ...
Adriana Pešková prožije okamžiky hrůzy.
VIDEO: archiv TV NOVA
14. ledna 2015 | 14:40

Čeká vás jeden z nejemotivnějších a nejstrašidelnějších dílů. Adriana Pešková si totiž prožije děsivou noc jak z hororu. I vám bude už dnes večer běhat mráz po zádech.

Máte se opravdu na co těšit. Adrianu Peškovou, kterou skvěle ztvárňuje Šárka Vaculíková, čekají dnes hned dvě setkání. V noci ji vzbudí zvonění zvonku a hlasité bušení na dveře. Když ale přistoupí ke dveřím a chce je otevřít, nejde to. V celém bytě navíc nejdřív nefungují světla, pak se lampa sama od sebe rozsvítí. Adriana se dostává do šoku a neví, co dál. Nakonec se rozhodne podívat do kukátka ve dveřích a příšerně se vyděsí. To je ale to nejmenší, co Adrianu čeká.

Adriana Pešková prožije okamžiky hrůzy.
Autor: archiv TV NOVA
Už zítra totiž uplyne rok od tragické smrti Kláry Peškové. Ta zůstala ležet na zemi se sraženým vazem v domě svého otce. Její smrt byla dlouho záhadou a předmětem vyšetřování policie. Adriana ale na svou mámu rozhodně nezapomněla. V poslední době na ni naopak zase hodně myslela, protože by ráda odhalila, kdo je vlastně jejím tátou.

Tohle tajemství si ale Klára vzala s sebou do hrobu. I když jí Adry nedokázala odpustit, že se na ni kdysi vykašlala a že ji jako malou opustila, po její smrti své postoje přehodnotila. Máma jí zkrátka začala chybět. Nepředstavovala si asi ale, že se s ní znovu setká tváří v tvář. Jak je možné, že se Klára nečekaně objeví? Dívejte se už dnes večer na další díl vašeho oblíbeného seriálu Ulice!