Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velké změny v Ordinaci: Nové postavy zamíchají dějem nejsledovanějšího seriálu

  • 19. prosince 2014 | 06:00

    Příští rok přinese mnoho změn i ve vašem oblíbeném seriálu. Hned tři nové tváře v podání skvělých herců radikálně změní životy současných hrdinů. Zjistili jsme, na koho se můžete už v lednu těšit!

  • Štěpán Hejduk – nový ředitel nemocnice

    Do kamenické nemocnice nastoupí ředitel Štěpán Hejduk (Pavel Kikinčuk) a v duchu rčení „nové koště dobře mete“ nastolí nové pořádky, které ovlivní životy mnohých jeho podřízených, zejména současného primáře Davida Suchého a jeho manželky Zdeny.

    Herec Pavel Kikinčuk jako ředitel nemocnice Štěpán Hejduk
    Autor: archiv TV NOVA
    2043047:gallery:true:true
  • Stela Hejduková – nová sestřička

    Společně s Hejdukem nastoupí do nemocnice i jeho dcera Stela – zdravotní sestřička, která zamíchá dějem kolem Kateřiny a Tomáše. Zajímavé je, že ji ztvární opravdová dcera Pavla Kikinčuka Kamila.

    Herečka Kamila Kikinčuková jako sestřička Stela
    Autor: archiv TV NOVA
  • Cyril Koliha – bezdomovec


    Herec Pavel Soukup jako bezdomovec Cyril Koliha
    Autor: archiv TV NOVA

     

    Hanák se kvůli alkoholu, kterému opět podlehne, seznámí s bezdomovcem Cyrilem Kolihou, který z jeho života jen tak neodejde. V roli Cyrila byste herce Pavla Soukupa jen stěží poznali, že?

    Pamětníci ale vědí, že ten se již v seriálu objevil, hned v jeho počátcích. Zahrál si zde inženýra Vlka, za jehož manželkou Helenou (Miroslava Pleštilová) mu chodil sukničkář Michal Šebek v podání Romana Zacha.

Klíčová slova:  ordinace v růžové zahradě
Diskuse ke článku
.