Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Exkluzivně z dnešních Vinařů: Zpovědní tajemství obyvatel Křetic jsou v nebezpečí!

28. září 2014 | 09:00

Všechny neřesti křetických obyvatel umí ve svém svatostánku farář Tomica v seriálu Vinaři běžně vyřešit. Na ztracenou hlavu sochy sv. Urbana použije kvalitní lepidlo, na hříšné myšlenky doporučí studenou sprchu, ale ztratit vlastní tajný zápisník hříšných křetických duší je jako otevřít dveře přímo do pekla.

Protože se na Faráře Tomicu valí všechny hříchy Křetických (a že jich není málo!), sám z toho má občas hlavu jako pátrací balón. Zejména takhle po pátku, kdy jsou zpovědní dny.

Aby se z křetické telenovely, jak hříšné vyprávění svých oveček nazývá, nezbláznil, vymyslel si pro sebe svéráznou terapii. Sepsat si vše do notesu a ten po nějaké době spálit. Jenže tenhle jeho skvělý nápad má jeden háček… Notes mu někdo ukradne.

Farář Tomica ví, že musí získat zápisník za každou cenu zpět, než nastane v Křeticích apokalypsa. Co když se notes dostane do nepravých rukou? Vykoupení padreho Tomici je však v nedohlednu, protože pokušení nového držitele křetických tajemství je silnější, než se zdálo. Kdo zápisník odcizil a najde se opět? To se dozvíte už dnes večer ve Vinařích.

2043047:gallery:true:true