Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ve Vinařích to mezi herci jiskří. Sex uprostřed vinohradu!

Ve Vinařích to mezi herci jiskří.
21. září 2014 | 09:15

Herec Jan Brožek a Anička Fialová k sobě mají velmi blízko. V seriálu Vinaři spolu skončili v objetí ve vinohradu. Aničce jakožto seriálové Julii se Buddy líbí už od té doby, co s matkou Kateřinou a sestrou Petrou přijel navštívit své prarodiče na Moravu.

"Proč jsi někdy úplný debil?" ptá se Julie Buddyho a ten na to odpoví: "Já nevím, no, znáš to…" A Julie pokračuje dál v konverzaci: "Michal není nikdy úplný debil, ale nikdy není úplně skvělý. Má to takové průměrné. Já už jsem si zvykla," dodala Julie. A jak to s mileneckou dvojicí dopadne? Vrátí se Julie k Michalovi nebo vytvoří s Buddym nový pár? To uvidíte už dnes večer v seriálu Vinaři na TV Prima.

V seriálu Vinaři spolu skončili v objetí ve vinohradu.
Autor: archiv TV Prima

A co se ještě ve 4. díle s názvem Klip dnes odehraje?

Krásy jihomoravského kraje potřebují zpropagovat a nikdo si toho není víc vědom než křetický starosta Olin. Právě proto se rozhodne povolat do Křetic partu filmařů, aby tam natočili pěkný klip, z něhož dýchne ona pověstná moravská pohoda. Jenže lidi od filmu nejsou zas až takoví umělci, za jaké se prezentují, a natáčení nebude tím pádem tak jednoduché.

Olin, který je otcem této myšlenky a vlastně ústřední postavou celé akce, navíc propadne malomyslnosti, protože si myslí, že jeho dny jsou již sečteny a nespolupracuje. Patové situace se vrší jedna na druhou – Pražák Buddy si zahraje Moraváka, enolog König z Vlčkova vinařství chce hovořit ve francouzštině a vyžaduje rychlodabing a Bedřich Pavlíček, ten pro jistotu odmítá cokoliv, co je s klipem spojené. Jak tohle dopadne? Kéž by to dokázala koza Terezka předpovědět…2043047:gallery:true:true