Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno 24°C

Topmodelka Denisa Dvořáková: Vdávat se? Po rozvodu jsem nechtěla, ale měním názor!

Video se připravuje ...
Holky na víně: Topmodelka Denisa Dvořáková: Vdávat se? Po rozvodu jsem nechtěla, ale měním názor!
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
29. května 2024 | 05:00

Topmodelka, vítězka světové soutěže Elite Model Look 2006 a účastnice Survivoru Denisa Dvořáková toho už zažila dost, jak sama s úsměvem podotkla v novém dílu pořadu Holky na víně. Zavzpomínala na nelehké modelingové  začátky, které ji ale pořádně vybavily do drsné reality show Survivor. Prozradila také, že by se ráda podruhé vdala a která obálka prestižních módních časopisů byla její srdeční.

„Psychohry se v Survivoru hrály od začátku,“ vzpomíná Denisa na účast v reality show, která pomalu spěje do finále. Účast v ní byl její sen, který si splnila, i když by tam bývala ráda pobyla déle. „Jsem dobrodruh a mám dva bratry, spát na prknech daleko od rodiny pro mě nebyl problém, od 15 jsem byla na odloučení zvyklá,“ říká topmodelka.

I její cesta k módním molům byla nečekaná, na casting Elite Model Look jela poslední den v teplákovce a v té době ještě neměla v botníku ani jedny boty na podpatku!

„Po měsíci v Singapuru jsem mámě brečela do telefonu, že se chci vrátit domů,“ vzpomíná dnes už s úsměvem Denisa.

Už jí ve 35 letech tikají biologické hodiny? Jak zvládla uběhnout půlmaraton? Drží někdy diety? A opravdu si modelky rivalky vzájemně lámou podpatky? Sledujte nový díl pořadu Holky na víně!

Autor: Tereza Víchová
Video se připravuje ...