Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Oblačno, bouřka 28°C

Dominika Myslivcová deset měsíců po narození syna přiznává partnerskou krizi!

17. června 2024 | 05:04

Může se zdát, že youtuberka Dominika Myslivcová prožívá dokonalou pohádku. Kráska, jež se proslavila životem v luxusu i zálibou v růžové barvě, ale s partnerem, podnikatelem Zdeňkem Chytilem, zřejmě řeší vážné problémy, které se objevily po narození jejich nyní desetiměsíčního syna Deriana.

Maminkou syna Deriana se Dominika Myslivcová stala loni 22. srpna, který se narodil v pražské porodnici v Podolí. O svém partnerovi toho moc neprozrazuje, její sledující však vědí, že jde zřejmě o zámožného podnikatele, kterého navíc v poslední době ani neukazuje.

VIDEO: Pyšná maminka Myslivcová: Za porod dostala tajemný dar!

Video se připravuje ...
Pyšná maminka Myslivcová: Za porod dostala tajemný dar! • VIDEO: Markéta Reinischová

Spekulace o jejich údajném rozchodu se šíří už nějaký ten pátek. Důkazem, že mezi nimi není vše zalité sluncem, má být mimo jiné fakt, že oba poslední dobou obrážejí společenské akce každý zvlášť. „Zdeněk je takový párty člověk, on si to užívá, má v těch barech už přechodné bydliště a dál bych se k tomu nevyjadřovala,“ uvedla pro Super.cz Myslivcová.

To, že mezi nimi není vše v pořádku, naznačil i úterní večer, kdy Dominika zářila na módní show k desátému výročí návrhářů Poner, a tvrdila, že Zdeněk nedorazil, protože hlídá syna Deriana. Podnikatel se ale objevil na narozeninové oslavě Lely Vémoly, kde objednával láhve alkoholu v obležení cizích dam.

Krizi nepopřela!

„Dozvěděla jsem se hodně věcí. Jak to říct? Asi jsem si některé věci představovala jinak,“ řekla. „Vůbec jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, ale možná je to krize. Můžeme tomu tak říkat.“ Zdálo se, že taková slova říká opravdu nerada spolu s nadějí, že u nich brzy bude vše v pořádku. Po jejím boku se nikdy předtím žádný partner oficiálně neobjevil. Její největší láskou je teď především syn Derian. „Dělá mi radost úplně vším, miluju každé ráno. Nikdy jsem nebyla ranní ptáče, teď vstávám. Někdy v pět, v šest, někdy v sedm,“ prozradila nám slavná maminka na velkolepé oslavě módní značky Poner.

Věděli jste, že…

Dominika Myslivcová má svůj YouTube kanál od roku 2010, na který nahrává videa. Proslavila se videem portugalské verze skladby Barbie girl, které má přes 80 milionů zhlédnutí. Od roku 2016 se začala angažovat v politice. V krajských volbách 2016 byla na třetím místě kandidátky Úsvit s Blokem proti islamizaci v Moravskoslezském kraji. V rámci kampaně zveřejnila na svém kanálu video „Změnu, tu my nechcem“, ve kterém vystupovala proti Islámu v Evropě. Úsvit nedosáhl volebního kvóra 5 %, a tak nakonec nebyla zvolena.

 

 

 

Autor: Monika Vráblíková
Video se připravuje ...