Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lucie Křížková: Návštěvy ve vězení syn proplakal. Teď jsme všichni spolu, udělala jsem tlustou čáru!

Video se připravuje ...
Holky na víně: Lucie Křížková
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
20. ledna 2024 | 06:00

Soutěž Miss České republiky vyhrála před dvaceti lety a byla to vstupenka do veřejného života, i když původně se chtěla věnovat spíš sportu. Moderátorka legendárního pořadu Sama doma Lucie Křížková za sebou nemá lehké životní období. Její manžel, jachtař David, byl skoro dva roky ve vězení. Lucka o tom mluví velmi otevřeně stejně jako o tom, co jí pomáhalo v nejtěžších chvílích. Co se děje v zákulisí missích soutěží i vysílání přímého přenosu pořadu a proč Lucie miluje otužování?

Věnovala se gymnastice, ale osud ji zavál jinam. Začínala jako rosnička a po úspěchu v Miss ČR se podívala i na zahraniční soutěže, o kterých se v podcastu Holky na víně rozpovídala. Když zůstala na výchovu dětí i jejich materiální zajištění sama, pomohly jí třeba spolupráce na Instagramu a přátelé. Jako máma ale nejvíc trpěla tím, že děti svého tátu viděly sporadicky a v hrozných podmínkách bez možnosti soukromí.

V rozhovoru ale došlo i na veselejší témata. Jak se Lucka donutí uběhnout deset kilometrů nebo se ponořit do ledové vody? A jak se křehká žena umí utkat s navazováním synovy lodě za auto pro cestu na závody?

Baví vás naše VIP rozhovory a video formáty? Veškerý obsah najdete na našem YouTube kanálu Ženy na síti, kde si díky široké škále témat vybere opravdu každý.

Ženy na sítit - banner
Autor: Videoredakce ženských titulů

 

 

Autor: TeSim
Video se připravuje ...