Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Michaela Salák: Životu s hokejistou jsem se přizpůsobila. Čas na sebe si najdeme, 6. dítě to nezmění

Video se připravuje ...
Holky na víně: Michaela Salák
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
30. srpna 2023 | 05:00

Dalším hostem Terezy Víchové a Simony Formánkové v podcastu Holky na víně byla influencerka a manželka hokejového brankáře Michaela Salák. Pár očekává už šestý přírůstek do rodiny, proto samozřejmě velká rodina byla stěžejním tématem. Jak Míša zvládá péči o tolik dětí skloubit s péčí o domácnost, a ještě navíc si najde čas sama na sebe? A jak přijala hektický život s hokejistou? Podívejte se na celý rozhovor.

Míša vyrůstala v podstatě jako jedináček, s manželem Sašou se už ale společně těší na šestého potomka. Proto první otázka byla více než jasná – byl to vždycky její sen, mít velkou rodinu? "V počátku mě vůbec nenapadlo, že bych mohla mít šest dětí. Říkala jsem si, že tři by nebyly úplně špatný počet, ale trochu se nám to zdublovalo," odpovídá sympatická blondýnka s úsměvem. Zároveň přiznává, že moment, kdy miminko přichází na svět, je tím nejkrásnějším a pro ni je jakousi drogou.

Míša díky manželovu povolání procestovala velkou část světa. Z toho několik míst se jim stalo na několik let domovem. "Nejvíce jsem si asi zvykla v Rusku, na Sibiři. Hlavně kvůli tomu, že jsme kolem sebe měli strašně fajn lidi. A celé to zázemí bylo milé a fajn." V Rusku přivedla na svět také dvě děti. Jak by porovnala porody v Česku, v Americe a právě v Rusku? A kdo jí nejvíce pomáhá s péčí o tak početnou rodinu? Podívejte se na celý rozhovor.

Všechny díly podcastu Holky na víně najdete na YouTube na Ženy na síti.

Ženy na sítit - banner
Autor: Videoredakce ženských titulů

 

Autor: Simona Formánková
Video se připravuje ...